BANADA HIC CEVAP YAZMIYOR:=🙂shootout:sende benı beğenmedin kraliçe ama hiç cevap yazmıyon yazılarıma................gülsün arkadaşlar hep gler eğleniriz biz.
BANADA HIC CEVAP YAZMIYOR:=🙂shootout:sende benı beğenmedin kraliçe ama hiç cevap yazmıyon yazılarıma................gülsün arkadaşlar hep gler eğleniriz biz.
UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri:kıraliççem
bak bunlar böyleler ben hep uyarıyorum ama dinletemiyorum
diyorum daha ciddi olalım
ne elimize geçyo geyikle
ama napalım bende idare etmeye çalışıyorum
arkadaşlar neden buqadar güldünüzü anlayamıyorum
ni[ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı]
h zeki şey senüüü=) öelyiz bizzarkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.
ne oldu sende kaynasamadında kuyruk acınmı var cnm anlayamdım=)[ı]arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.[/ı]
UYARICI SEY SENÜÜÜÜ NİHAHAHAHAHA:meri:
arkadaş resmen dalga geçiyolar senle.genelde aralarına yeni arkadaş almayı pek kabullenemiyolar.

selenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme
bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık
çok doğru, sen yuvana geri git istersen sonsuza kadar selenaramıza almadık deıl kendısı kaynasamadı hep kendı merkezınde donsun ıstedı ama oda olmadı malesffff kaprıslı ınsanlrla ugrasmak nekadddannn zorr mus yaaaaaaaaaaaaselenim sonsuzum yeni arkadaşa yanlış bilgi verme
bak sen eskiydin de ne oldu senide aramıza almadık