eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya
maşallah kocana...ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂noldu sustunuz gene 🙂
annem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa..ayy benım ki iş younluğu ve açlık archiii.açıktım ya.yanımda meyve ve çikolata var meyve yiyincede içim daha bi kazındı sanki ya🙁((((
eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya
ÜZÜMÜ AL DİCEM AMA COCUK ÜZÜMLE BAŞEDEMEZZ SANIRMMM :meri:ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂
yavru kedi aramış da sokakta 🙂 bulamamış dedim martta hamile kaldılarsa daha doğurmamışlardır.pzr günü egeyi alacaklar da ağlamasın diye kedi ile gideceklermişannem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa..
kızlar sizin kedilerden birini alayım ben 🙂
çok düşünceliymiş eşin canım 🙂 benimkisi de sana hediye alcam ne alayım dedi ben de sipariş verdim..dün de geldi.ama akşam dedimki böyle hiçbir anlamı olmadı o da çok sabırsızsın daha anneler günü gelmedi dedi.başka bişey daha varmış 🙂eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya