sorma mister maskılım benim ooff ben eve gidicem mecburen. kahvaltılık yeriz napim
o nazik ellerine de temizlik pek yakışır.
nerden de buluyor bu lafları bilmem 🙂tansıyonm cıktı galıba ortım dur hava alaym ztn cıckam sımdııı ben buaksm yıne karsıyakadaym ortımmm bahcelıevlerdee=)nolnann
stella sen yarın gidicen ya hastane fiyatlarını felan tekrar sorsana bide haziran da zam gelirmi diye benim doktorum 5 temmuzda izne ayrılıcakmış eğer benim doğum gecikirde o olmazsa ben gitmiycem oraya medicalde doğurmak istiyorumayyy ben bu kadar sürede doktor ismi bulur hastane fiyatını öğrenir
ona giden bikaç hastanın yorumunu bile okurdum![]()
kız stella benim için araştırsana ben beklemekden doğurcam şimdi burda
ulen daha yarısını saydımmm dusun artıkn babannen bılem benden ııdır nıha

Kızlar bişey sorcam unutup karıştırdıysam kusura bakmayın.mersınli bi arkadaş vardı.smmm olmuştu hatta.adı neydi orda unuttum bakın.eğer burdaysada kusura bakmasın ama o aklıma geldi merak ettim bileniniz var mı?
tansıyonm cıktı galıba ortım dur hava alaym ztn cıckam sımdııı ben buaksm yıne karsıyakadaym ortımmm bahcelıevlerdee=)
nihahah cnm cektı nen hemen yolda bonıbon alaym yafssbabanneme bonibon veriyorduk ilaç diye bütün hastalıklarına iyi geliyordu. sende dene istersen. her türlü hastalığa birebir
o arkadaş diğer topicde kaldı sanırsam 🙂
stella sen yarın gidicen ya hastane fiyatlarını felan tekrar sorsana bide haziran da zam gelirmi diye benim doktorum 5 temmuzda izne ayrılıcakmış eğer benim doğum gecikirde o olmazsa ben gitmiycem oraya medicalde doğurmak istiyorum