sor kızlara o zaman sooor
ya kızlar bu kadın inanmıyo bana
geçen kraliçe olayı olduunda mesaş attım koş ekşın var diye
ne yalan sölüyon diyo hala bana![]()
eee geldim koşa koşa ekşın yok. kraliçe tahttan inmişti. dedim gene kandırdı beni bu elh.
sor kızlara o zaman sooor
ya kızlar bu kadın inanmıyo bana
geçen kraliçe olayı olduunda mesaş attım koş ekşın var diye
ne yalan sölüyon diyo hala bana![]()
benmde hep 100 un ustunde cıkyor cnm ama doktorum onada normal dıyorrr ay ben doktrlarda normal kelımesını duymaktan bıktımmmmmmmm aslında iyibişi ama=) ya ıhmal varsaaaama benm hamişlktn oncede 100 un ustunde cıkrdı teyzm kontrol et derdı bazn böle carpntm cok olrduya kızlar beniüm tansiyonum normla sanırım da 12-9, 11-7 falan ama nabzım hiç 100 ün altına düşmüyoo.. 105, 110 falan hep.. 140 a kadar çıkıyo... Sizin var mı öyle bir sorununuz..
AFERN SANA BEN BILE ARTIK GEZEMIYRM CESRT EDIP CIKAMYRM MECBR KALMADIKCA SENIN BİDE DINLENMEN GEREK DURMYRSN EYRNDEEEdün bide kskye gittim gezcem diye
çarşının ortasından aynen eve ... 🙁

elh le yanyana dura dura onun gibi oldun![]()
ivetkızlar sistadan haber var mı??
elh le yanyana dura dura onun gibi oldun![]()

kız özge sazan gibi atladıyon beni ne dalga geciyon kız🙂

:meri:bende düşünemiyrum düşünsene elh varmış sen ben temizlik yapıyoz daha doğrusu yapmaya çalışıyoruzz ne komik.aman ha tek başına sakın yapma ben 5 dk ayakta kalamıyorum zatenhehe bence ıkmz bıaraya gelsek o işler hepten kalırr=) dusunsene 2 tane yuvarlanara iş yapmaya calısan hamiş amanınn saol cnm bnmmm=)bulcaz birilerini yaptırcaz olmazsa kadın tutcammm kaynanam gelıp temzlemeye dunden razı ama ben istemyrm onu=) stres yaprm onu gornce=) ni![]()
olurm olurm kusum
kıscemıze slm söle bissdennn=) gelsn kaynananda yazıktr bee mrk etmştr torunu=)
kızlar göbüşümde acayip bir kaşıntı var.kuruyup duruyo.bu arada çatlaklar ne durumda benım bu hafta biraz arttı gibi.kafayı yicem ilkin çok üzülüyorum sonra bunada şükür diyorum🙁