Kızlar benim kızım bugün pek şanslı şirkette bir arkadaşım daha doğrudu üniden arkadaşımın kardesi benimde kardeşim sayılır kızıma mother care den çilekli tulum takımı çorap ve çıngırak almış öğlende asistanım çizgili bir elbide ve çorap almış geçen cumada basın grubundakiler elbiseyle alttan çıtçıtlı gömlek almıştı bu ara kızımın şansı açıldı 🙂
efet efet gordunmu genc olan=) uyusss ...vatoz facedeki fotoğraftaki mi senin uyuz iş arkadaşın?
efet ecfet gordunmu genc olan=) uyusss siz gorun dıye etıketledım ztn tanısın ayuyyla gornste hıc ölegorunmuyor dımı ama dusnn bu cocugn sureklı gegırdıgını ofıste aksama kadr gakk gaaakkk gaaakkk=):meri:
biz hep utku dedik ama Kuran-ı Kerimde anlamı iyi değilmiş. O yüzden vazgeçtik ama herkesde utkuya alıştı. Öle bir kararsızlık içindeyiz işte.utku ismi cok guzel bende bıkacgund r utkuya taktım ama benım oglum ismine alıstı degıstıremem artıkn
dur şimdi hastaneyı karstrmaaa borsada gıttı benm parada desenıze 🙁 ztn erimş batms bır haldeydım saglk olsn

zuay gördüm ve anında o olabilir diye düşündüm, bakışında da var o potansiyel
hahah var dımı ayu yaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdm 1 saat once yıne yzayım oglen yemek yıyorz kız arkdsyla telefonda konusyr dıyorkı ona mıdemde gaz var sureklı gegırme gelıyor askım gegıryrm ztn falan dıyor hayr bende karsısında yemek yıyorum yaaa tobe tobeeee ay emre bana bole dıcek baslrm gegırmene derm cocuk yazk öle bir sıkntısı olnca bile yanmdn kacıyor kocamn gozunu seveym arada kızsamda=)hadiya anlamı ıyı deılmı anlam önemli tabe yaaaa iice arstrn ozmn cnm bencedebiz hep utku dedik ama Kuran-ı Kerimde anlamı iyi değilmiş. O yüzden vazgeçtik ama herkesde utkuya alıştı. Öle bir kararsızlık içindeyiz işte.