bal kavanozu
Hamiş Melek
bende daha hiç çatlak kremi almadım bebeyağı ve badem yağı kullandm azcık çatladm ama annem ne sürersen sür çatlıycağı varsa çatlar dedi
DEÜLMÜÜÜ İİCE ŞİŞKO OLDUM İŞTE :meri:bı gecede olusan catlaklarım sureklı cogalıp benımle butunlesıyolar
bende pek bı sevıyom artık onları
eferım sana
ıyı bısey sanıyon dımı
35 haftalık olmayı
![]()
:meri::meri:kutlayakmııııııııııııııııııııııı![]()

bende daha hiç çatlak kremi almadım bebeyağı ve badem yağı kullandm azcık çatladm ama annem ne sürersen sür çatlıycağı varsa çatlar dedi
lierac kullananlar çatladınızmı siz hiç işe yarıyomu gerçekten merak ediyorum
lierac kullananlar çatladınızmı siz hiç işe yarıyomu gerçekten merak ediyorum
evet canım annen doğru söylüyo bende kullananlardan duydum.olacağı varsa oluyo.ama acaba alsamıydımda dıye pişman oldum yani sonra.Aman hayırlısı olsun.beyazlaşınca çok belli olmaz inş.Artmasın yeter diye dua edıyorum ben

ben 3.kutuya geçtim, 3 aylıktan beri kullanıyorum, henüz çatlağım yok ama çatlayanlar da bir gecede çatladık diyor, o yüzden korkuyla bekliyorum. Bazen de doğumdan sonra fark ediliyormuş çatlaklar.
Kızlar bu arada meme uçlarınızı kremlemeye başladınız mı? 2 gündür lansinoha başladım, çok zor sürülüyor 🙁
ben 3.kutuya geçtim, 3 aylıktan beri kullanıyorum, henüz çatlağım yok ama çatlayanlar da bir gecede çatladık diyor, o yüzden korkuyla bekliyorum. Bazen de doğumdan sonra fark ediliyormuş çatlaklar.
kızlar bu arada meme uçlarınızı kremlemeye başladınız mı? 2 gündür lansinoha başladım, çok zor sürülüyor 🙁