bende senı gorsem sevıncem
anam bu arada herkese bıseyler oldu
gobeenız burnunuza cıkınca daha cok calıstırmaya basladılar sızı
sorma canım yaa 🙂 aynen öyle oldu benim de 35 günüm kaldı:meri:hoşgeldin cnmm senin beBik ayagını emıyor ne tatluuu=)meraba kızlar nasılsınız? Geçmişe gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım.varmı bi değişim gelişme,hepiniz iyisinizdr umarım.ben kızımla gayet iyiyim,hergün geldi gelecek heyecanıyla bekliyorum
ayy inanamıyorummMeraba kızlar nasılsınız? Geçmişe gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım.Varmı bi değişim gelişme,hepiniz iyisinizdr umarım.Ben kızımla gayet iyiyim,hergün geldi gelecek heyecanıyla bekliyorum

anaammmm cok az kalmıssssMeraba kızlar nasılsınız? Geçmişe gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım.Varmı bi değişim gelişme,hepiniz iyisinizdr umarım.Ben kızımla gayet iyiyim,hergün geldi gelecek heyecanıyla bekliyorum
sezeryan tarıhımı aldınsorma canım yaa 🙂 aynen öyle oldu benim de 35 günüm kaldı:meri:
hoşgeldin cnmm senin beBik ayagını emıyor ne tatluuu=)
ivet çok datluevet cnm geldik dayandık sonuna bakalım.hergün kesin biri arayıp soruyor daha doğurmadın mı diye 😕 benim kızda inat etti çıkmıyor bi türlü.amin cnm darısı sizin de başınıza herkes 38e kadar gelsin inşallah.ayy inanamıyorumm
38. haftan bitmek üzere sinhaaa
allah bir avazda kurtarsın inşallahhh![]()
doorda sıra bana gelsınivet çok datlu
evet cnm geldik dayandık sonuna bakalım.hergün kesin biri arayıp soruyor daha doğurmadın mı diye 😕 benim kızda inat etti çıkmıyor bi türlü.amin cnm darısı sizin de başınıza herkes 38e kadar gelsin inşallah.