archi nin hikayesini arıyorum geçmişte, yaa evde sıkılınırmı yaa..
sööle kocana sana Grey's anotomy i indirsin. tam pembe dizi. hastanede kimin eli kimin cebinde belli diil. ben onu iziyorum.

dünkü mesajlara bak hikayem orada 🙂
kocama greys anatomi desem error verir. adamın tv ile dizi ile alakası yok
anamı getirttiriyorum yanıma. azıcık arkadaşlık etsin bana
canım maşallah oğluşuna senin oğlanla benım kız arasında 1 gun var.Benımkıde 3kiloya yakın ve 50 cm geçkin çıktı.Allah nazarlardan saklasın inş.Kızlar dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş kilosu 3 kiloya yaklaşmış boyuda 50 cm geçmiş görünüyor doktorumuz aynı babası gibi kafası 3 hafta önde dedi genel olarakta 2 hafta önden gidiyormuş.haftaya Salı tekrar gideceğiz doktora ve anestezi uzmanı ile görüşeceğim ve testleri yapacaklar doğum için gerekli olan muhtemek doğum tarihi ben 27 mayıs istiyordum sanırım o olacak ama eşimin babası tarihi pek beğenmedi neymiş darbe mi olmuş ne olmuş o gün olmasınmış doğum günü bende yok artık dedim sabahta eşim 24 yada 25inde mi randevu alsak demeye başladı 🙂 komedi ...

Kafası haftasıyla uyumlu ama diğer ölçüler ilerde.Bitek çok az kireçlenme var dedi plesentada ama sakın takma kafaya dedi.27 mayıs erken değilmi canım.Benımkide en erken 5-6 haziran olarak konuştuk.Seninki neden mayısda olucak?maşallah Ege ye abi olmuş. allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize.
![]()
Maşallah Ege'ye Mislina... ..