yok canım sakinleşme falan
günde en az 1 kez o anlattığım gibi çırpınma hareketleri yapıyor
aynen günden güne kasları güçlendikçe sanki daha çok hareketleniyor
asnebacım evde mısın artık?

ay benim hamile bi arkadaşım var
3 ay fln geride benden
daha cinsiyeti belli olmadan önce kaynanası erkek olursa 5i 1 yerde sözü vermişti..
cinsiyetin kız oldugu ortaya çıktı
babayı taktı![]()
aaa ne ters kaynanan var. gel değişelim kaynanaları. benimki erkek olacak diye sevinir, senin kaynananda kız torunu olacak diye sevinir.
aklımda bugun dıye kalmış, neyse sonnn. bitti hadı şukur.yok tatlım.yarından itibaren evdeyim ama![]()
tamam da son anlarda uçağa almıyorlar ki zaten 🙂 ancak 7 aylıkken binip erken doğurman lazım.sen iyisi t.c vatandaşı yap kızını 🙂
kız sıcakta dolanma fazla şişeceksin iyice. Kendine yazık
valla erkek evlatta ne var bende bilmiyorum bunu erkek analarına soralım. Mesela meloşla vatoz a 🙂
ben kız çocuk hastasıyım. Tabi evladın erkeği kızı olmaz erkek olsaydı da gene benim bir tanecik evladım olurdu. Ama dediğin gibi insan düşünür. Sanki suç işlemişiz gibi davranmalarını anlamıyorum.
2. Bebeği de çok beklerler zaten. Kız torunla idare etsinler. Benim yerime görümcem aslan gibi erkek doğursun
ay ınanmıyorum durumumuz aynıı=) bızmkıler kız hastasııı işte ama erkek fıkrınede alıstılar zor da olsabenim kayınvalide de erkek olacağını duyduğunda yüzünü asmıştı, ama sonradan ii toparladı