pembik
Hamiş Melek
grs canım.....bu akaşm benim eşim geç gelcek ben cıkıyımda kendime süt ve ekmek alyım görüşürüz hazırlanıyım kızlar
grs canım.....bu akaşm benim eşim geç gelcek ben cıkıyımda kendime süt ve ekmek alyım görüşürüz hazırlanıyım kızlar
eşime söyledim baban kendini tutamadı yaz daha güzel olur dedi🙂baş şöyle yaz; biz bir dilek tuttuk, o gece olan oldu, sen gerçek oldun :meri:
Detayları da atlama lutfen 🙂
ayy günün bombasıydı hee koptum 🙂eşime söyledim baban kendini tutamadı yaz daha güzel olur dedi🙂
zaten 4 bölüm kaldı dur msnde bir arkadaş var istemeye geliyorlarmış onu konuşuyoz istediğin çilek olsunkulaklarımı tıkarım bende he he :meri: anlatma sakın, zaten bitsin sıye gözunun iç,ne bakıom dzının , baydı gari. ama kopamıom. hadı sut ekmek almaya bana da çileng yarım kılo bitti evde.
eşime söyledim baban kendini tutamadı yaz daha güzel olur dedi🙂

ay 17.30a toplantı dayadılar
şimdi bayılacaaammmm
son haftamda uçacam bunlara heee
toplantı saatlerine dee.. her toplantı saat abuk bunların
ya sabah 07.30 ya aksam 17.30
te allam deliler mi neler yaa
neyse sakin.. hoh..hoh..hoh derin nefes alam :çitos:
son 3 günüm..
bu ctesi gelmeyi düşünmüyom
perşembe cuma ptesi gelcem bitcek
hadı hayırlsı, az kalmış

yazık valla, hem ona hem de bu ayaklarla o saate kadar çalıştıgın için sana. neyse en azından haftaya uzatcam ayaklarımı de kendıne moral ver barı canım.sağol valla
dayanamıyom artık ama sanırım :çitos:
kocam yine ağaç olcek hastanenin önünde![]()
sen hamilesin sana bir ayrıcalık tanımalılar bence..ne sacma yahuu..neyse az kaldı en azından son 3 çalışma günün..sağol valla
dayanamıyom artık ama sanırım :çitos:
kocam yine ağaç olcek hastanenin önünde![]()