ediyomda bir gram tuz yasak yemek yemek yasak içimde sürekli acıkan bi bebiş yaramaz bi ufaklık işler güçler nasıl olcek bilmemeko maşallh bebişine ama tansıyonn yıne yuksek cıkms dıkkat et cnm
:meri:ediyomda bir gram tuz yasak yemek yemek yasak içimde sürekli acıkan bi bebiş yaramaz bi ufaklık işler güçler nasıl olcek bilmemeko maşallh bebişine ama tansıyonn yıne yuksek cıkms dıkkat et cnm
:meri:ilacın yokmu canım renni duo çok iyi geliyo yanmayakızlar biz uyuduk kızımla geldik
ama benim midem cok kötü yanıyor ne yapmam lazım
patetes haşlayıp yedim yinede kötü
amanin amanin ilk bebeğimiz gelmiş. kızılayda uflaya puflaya gecelik ararken bir mesaj geldi telefonuma, nasıl duygulandım, oturdum bir duvarın üzerine ağla ağla..
hemen ziyaya telefon ettim diyorum zeynep doğurmuş, diyo ki zeynep kim, haklı olarak 🙂
kızlar biz uyuduk kızımla geldik
ama benim midem cok kötü yanıyor ne yapmam lazım
patetes haşlayıp yedim yinede kötü
sağlıklı olsun da boşver..bu arada benim bebek hala geriden geliyor yaa, 2400 olmuş anca. kafası küçük, babasına benzeyecek. boyu uzun ama, sanırım çağla şıkel gibi uzun boylu, küçük kafalı olcek 🙂
bu arada benim bebek hala geriden geliyor yaa, 2400 olmuş anca. kafası küçük, babasına benzeyecek. boyu uzun ama, sanırım çağla şıkel gibi uzun boylu, küçük kafalı olcek 🙂

bende an be an gelişmeleri eşime aktardım
doğuma gitmiş, doğurmuş, resmi geldi falan diye
bizimki hiç garipsemedi, 😀
bizimki de aynı, an be an gelişmeleri takip etti