varmı bendeb başka doğuran kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Biz dün eve çıktık gruba mail attım sizleri çok özledim hiç aklımdan çıkmadınız hayatımda aldığım en güzel mesajlar için hepinize tek tek teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Hepinize gerçek arkadaiım olduğunuz için sonsuz teşekkürler.
Arceyammmmmmm özellikle sana ayrıca teşekkür ederim sayende çok daha rahat bir hastane ortamın yaşadık.
Kızlar hiç bişeyden korkmayın normalde sezeryanda gayet rahat bebeğinizi göğsünüze verdikleri an hayat yeniden başlıyor. (Bu arada her iki doğum yönteminide yaşadım sayılır o konuya ayrıca uzun uzun değinicem)
ilk müsait zamanında.. zeynep ne güzel aldın kızını kucağına
darısı başımıza artık
şimdi dinlen tabi, sonra uzun uzun anlatırsın
arceya bizde koçtaştan fosforlu yıldızlardan 1 büyük kutu aldık tüm tavanı kaplamak için
mehmet çok heveslendi
ama aydınlatmadan ışık aldığı zaman parlıyor ya
acaba aldığım lambanın ışığı yeterli olurmu
bide bizim aydınlatma sadece aşağıya doğru ışık veriyor
bana olmaz gibi geliyor
mehmetinde hevesi kursağında kaldı bakalım

hoşgeldin doğurmadın demi ??
bebişler geliyor güzel güzel. darısı başımıza

varmı bendeb başka doğuran kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Biz dün eve çıktık gruba mail attım sizleri çok özledim hiç aklımdan çıkmadınız hayatımda aldığım en güzel mesajlar için hepinize tek tek teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Hepinize gerçek arkadaşım olduğunuz için sonsuz teşekkürler.
Arceyammmmmmm özellikle sana ayrıca teşekkür ederim sayende çok daha rahat bir hastane ortamın yaşadık.
Kızlar hiç bişeyden korkmayın normalde sezeryanda gayet rahat bebeğinizi göğsünüze verdikleri an hayat yeniden başlıyor. (Bu arada her iki doğum yönteminide yaşadım sayılır o konuya ayrıca uzun uzun değinicem)