pembik
Hamiş Melek
demir ilacı genelde yapar .. ama herkeste farklı tabi.ayrıca sana renginin ne zararı var yap gitsin :meri:kapatın nan mok muhabbetini yeter artıkın 🙂:fati::fati::fati:
şimdi nasıl? hangi ilaçları bıraktın da rengi değişti?
demir ilacı genelde yapar .. ama herkeste farklı tabi.ayrıca sana renginin ne zararı var yap gitsin :meri:kapatın nan mok muhabbetini yeter artıkın 🙂:fati::fati::fati:
:fati::fati::fati:
demir ilacı felan kullanıyorum ama onu kullanırkende öyleydi ben bide hiç kabızlık felan yaşamadm mesela doktor soruyodu hep tam tersi oldu bende hamilelikteben 4-5 gündür unutuyorum demir hapını (kan hapını)rengi değişti önceden siyahtıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:meri:
demir ilacı genelde yapar .. ama herkeste farklı tabi.ayrıca sana renginin ne zararı var yap gitsin :meri:kapatın nan mok muhabbetini yeter artıkın 🙂

demir ilacı genelde yapar .. ama herkeste farklı tabi.ayrıca sana renginin ne zararı var yap gitsin :meri:kapatın nan mok muhabbetini yeter artıkın 🙂
bencede çok moktan olduhangi ilaçları kullanıyosun? ben sadece coraspini bıraktım açıldı rengi, ne alaka anlamadım
seninki ne renk?
kan hapı dediğin hangi ilaç? bende sadece elevit de gynoferro sanol var
kan hapı dediğin hangi ilaç? bende sadece elevit de gynoferro sanol var
kasık ağrısı canım bende de var.ara ara oluyor vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ondanmış..kızlarrr iptal oldum daha yeni totmun ustune oturuyorum ofyaaaa🙁 neler kaynatmıssnz dıcem ama barıs ımzalanmıss bide mok muhabbetıııı benıde acrdı bu muhabbet aamA NEYSE GELEMDIM🙂 buaradaaa agrım varyaa adet agrısı gıbı gırıyor o nedenkune acep bırı cevap virsin bana bu agrılardan sizlerdede oluyordu zannmca bende yenuı basladı🙁
hm o zmn söyle bakalım ne renk