kızlar geldik bizzzz dr dan
ayyy sancım çıktı 16 didi kızlar dr da çok değil didi ama ne zaman ultrasonda baktı
kafası yerleşmiş artık normal doğuma hazır pozisyona geçmiş dedi
1 hafta daha doğum görmüyorum ama sonrası için hazılıklı ol dedi
sanırım bu pozisyon geliyooooo habercisi tırstım
kilo:2,820 maşallahhh kuzuma
boy:7,66 gördüm gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amennnnnn tırstım çok ben yaaaaaaa
ya bu hafta doğarsa kilosu az değilmi ama drum dedi ki eğer sancın şuandan itibaren başlarsa yada nişan falan gelirse başlatırım doğumunu durdurmam diyooooooooooooooooooooo

balık hapı kullanan varmı kızlar ben artık yiyemiyorum ya doktora yazdırdım bugün
aslında yazmaya çekiniyordum.sanırım doğrularla yüzyüze gelmek utandırıyordu 🙁...sizden 1 adım bekliyordum.lütfen artık kızmayın bana
benim göbeeem arıyo, bacaklarım şişiyo, uykum var, canım hiiç çalışmak istemiyo :meri:
ben de ülkercero diye nick alcem
hatta mama markası olsun
ülkercerobaby
![]()
deli nerden buldun bunu. kız ülkere söyle de sponsor olsun nickine.aben yanlış yazmışım zati, ceroped dicektim.
ya kızlar bişi sorcam ama gülmeyin, sizin dışkı da hala simsiyah renk mi?
heee, sen archi ve ben burada 3 silahşörleri oynayacaktık ama archi su koyverdi![]()

Bende kizimi gordum geldim bugun. ama su nst makinasi beni bayiyor yaa.
5 tane doktor var 1 tane makina siraya giriyorsun sira sana gelene kadar raaht 2/3 saat geciyor.
Bugun ilk defa kizimin yuzunu gorebildim ya tam net olmasa da, cok mutluyum.
Bu arada ben gelirken yasli bi kadin karnima dokundu oglan dogurcan sen dedi,
yok kiz dedim vallaha oglan dogurcan dedi. Yani herkes oglan mi diye soruyor tamam da bu birde yemin cekiyor oglan dogurcan diye tovbeeee.
allure gittinmi cnm draaaaaa

maşallah kızına asfada kocaman kız olmuş. kız 16 da sancı mı beee ben 70 leri görmüş insanım benim en hafif sancım 16 larda
korkma hemen doğurmazsın. bende haftaya görcem kuzumu bakalım ne kaaaa büyümüş .
ben kullanmıyorum doktorumda ısrarla yazmıyor. söyledim kendisine ama gerek görmedi.
selen 2. kez hoşgeldin. umarım bundan sonrası daha iyi olur.
yaaa bende de tam tersi hiç evde oturmak istemiyorum. meloş ben senin yerine çalışayım sen benim yerime uyu olar mııı
![]()
deli nerden buldun bunu. kız ülkere söyle de sponsor olsun nickine.
evettttt siyah hala. demir hapından kaynaklanıyor. onu bırakmadan düzelmez ki rengi.
yyy