emin misin canım bak evde olan haziran analarının hali bu
:çamaşır::halı:
![]()
vallabende evdeyim can sıkıntısından patlıcam
sadece pazaretesi ve cuma temizlik yapıyorum ve iki günde bir yemek yapıyorum ama canım sıkılıyor
emin misin canım bak evde olan haziran analarının hali bu
:çamaşır::halı:
![]()
he havayi fişengler patlattılar, koptuk saglık ocagındakılomu örçtuler kalbını dınledıler falan felan. aşılarını anlattılar. boşuna gıtmışım yaneee

uff ben izne çıkınca yaparım diye ööle çok iş biriktirmişim ki, iki ucunu bir araya getiremedim bir türlü. Bir de kocacıma bakamamıştım hiç, bütün iş onun üzerine kalmıştı. şimdi onu şımartıyorum birazda, yemek yapıyorum, tatlı yapıyorum, gömleklerini ütülüyorum. dışlanmış hissetmesin kendinivallabende evdeyim can sıkıntısından patlıcam
sadece pazaretesi ve cuma temizlik yapıyorum ve iki günde bir yemek yapıyorum ama canım sıkılıyor

aahhhahhh valla bizim sağlık ocağının benim hamile olduğumdan bile haberi yok
haftaya gideyim de bari ben doğuruyorum diyim
ay cok fena yaa yemin ederim tırsıyorum ciddi ciddi noluyor diye birden sıçrıyorum elimle itiyorum onu geri kaçıyor 1 dk sonra aynı yerden gene yapıyor yapacağını benimle inatlaşıyor..ben de ona minik cadı diyorum artık ohh olsun işteee
KIZ PEMPİK BENDE BENİMKİNE MİNİK CADI DİYOM BENDE ELİİMLE DÜTÜNCE EŞİM KIZIYOR COCUĞUN BİR YERİNE BİR SEY YAPACAN DİYE :d

uff ben izne çıkınca yaparım diye ööle çok iş biriktirmişim ki, iki ucunu bir araya getiremedim bir türlü. Bir de kocacıma bakamamıştım hiç, bütün iş onun üzerine kalmıştı. şimdi onu şımartıyorum birazda, yemek yapıyorum, tatlı yapıyorum, gömleklerini ütülüyorum. dışlanmış hissetmesin kendini![]()