pembik
Hamiş Melek
fotoğraf falan çekiyordu sanırım di mi ? Eğer oysa dün geldi aklıma benim o da dedim böyle biri vardı yok oldu sonradan doğum yaptı mı ki falan diye...
evt sanırım o fotoğrafla ilgileniyordu herhalde
fotoğraf falan çekiyordu sanırım di mi ? Eğer oysa dün geldi aklıma benim o da dedim böyle biri vardı yok oldu sonradan doğum yaptı mı ki falan diye...
kızlar esmerden haber varmı
ya e senin normaldi bi aksilik mi oldu,bana normal doğum dediler bakalımdün belli oldu
2 haziran epd. sezeryan yıurum![]()
:meri:valla esmer kayıplarda. Umarım herşey yolundadır.
Hazır doğurmaya başlamışken hepimizin yerine doğuruyo sanırım :meri:

ah be cnm naptın sen, ben korkuyorum biri gelcek diye sen 30 kişiik parti yapıyon yorma kendiniKızlar ya.. Dün akşam hiç uyuyamadım.. Hem oğlan rahatsız ediyor sanırım, hem de kafam takıldı sanırım yarın ki parti için...
Şİmdi annem sayesinde evde 30 kişi olacak.. Nasıl olacak, kim nerde oturacak, hiç bilemedim.. Kimle ilgileneceğim, nasıl yapacağım.. Küçük bi parti yapmak istemizştim.. Doğurmadan önce şöyle bi eğleneyim, güleyim istemiştim sadece ama annem sağolsun... Sadece yorgunluk olacak gibi hissediyorum şimdi..
Aman işte böyle.. Kaynanamda kimseyi çağırmadı kalabalık olmasın diye, ona da ayıp olacak... Ayyy çok sıkıldım yaa...