kızlar ıyı kı dr gıtmışım, gögsumde sut ıltıhap yapmış yumru olmuş, ve ateşimi yukseltmiş farkında bıle degılım. hemen antıbıyotık vurdular popodan serum taktılar ateşim şuan ındı, ama kolum hıç kıpırdamıyo agrı kokkunç dercede. cumaya kadar antıbıyotık kullanıcam cuma tekrar gıdıcem bu esneda her yarım saatte bır ateşimi olçucem. cumaya kadar geçmezse genel cerrahı kuçuk bır operasyon yapıcaz dedı ama detaylı anlatmadı. durum budur, sut oluşmuş ama gögsum tıkalıymış, bu da ateşlı kıtle yapmış. canım cok sıkkın heran bebegı alabılırım dedı ateş durumuna baglı dedı
beni de aranıza alır mısınız ben çok sıkılıyorum da 🙁
o zamn sole yapalımbak şöyle yapalım sen kaynananı al benim kaynanaya gel orda buluşalım sonra bir olup 2sini de atalım camdan10.katta oturuyor ya bizim kaynana 🙂o acıdan
yeni gelenler hepinize günaydın..
balko bize hiç demediler bunu yahu burdan bir arkadas gecen gün wcde süt sağıyordu baktım bizim makineden hemen sordum memnun musun diye o da cok memnunum dedi.umarım biz de sorun yaşamayız..
Bnecede elindeki 300 liralık makinayı satrmak için uğraşıyo gibi geldi bana neyse bi ara gidip alıcam zaten emzirme sütyenide alamadım hala beğenemedim hiç birisini çok çirkinler ya yokmu bunun estetik güzel olanı
Canım ben gordum kom'un outleti açılmış viaportta güzel sütyenler vardı..yolun düserse aklında bulunsun...kendime almadım fıyatını bilmiyorum ama gidince bakar yazarım burdan