2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kızlar
dae ağrının sebebi bebeğinin kaburgalarını sıkıştırması olabilir canım
hatta bebişler kaburgaları zedeleyebiliyorlarmış
bak bu linki buldum
http://www.kucukinsan.com/article.asp?article_id=279
eğer sorun buysa sanırım yapacağın bişey yok
dr asagıyada ınmemıs demıstı gecen cuma
sanırım sebep bu lınkı bı okuyum bakalım
saol cnaımm
Bu arada bizim mimar hala ortalarda yok.. Uykucu mimar!!
ıvıt nerde kaldı gelsınde su bıızm projeyle ılgılensın

Bu arada bizim mimar hala ortalarda yok.. Uykucu mimar!!

dr asagıyada ınmemıs demıstı gecen cuma
sanırım sebep bu lınkı bı okuyum bakalım
saol cnaımm

ıvıt nerde kaldı gelsınde su bıızm projeyle ılgılensın

ahanda geldim yakaladım sizi. sabah 8 den beri ayaktayım nerem uykucu 🙂
annem burda temizlik yapıyoruz. tabi ben sadece toz aldım :a046:
azıcık geçmişe bakayım çok duramayacağım.
var mı doğuran ??

merhaba kızlar, netimde arıza var bir sayfayı 2 saatte açıyor, yazamıyorum. umarım herkeşşler iyidir, bende iyiyim, gögsumde ki kitle ıyıce yumuşadı, agrısıda azaldı. bi sorunum kalmadı çok şukur. ateşim de düştü. atlattım sanırım.

günaydın kıslar.
dun aksam bı anda gogus kafesımın sag alt tarafında bı batma hıssı gırdı
kımıldatamıyorum sag yanıma donemıyourm
cok fena canım acıyo
nefessız kalıyorum bazen
gece zırladım bu yuzden
koca gıdelım dr a dedı ama gıtmek ıstemedım belkı gecer dıye
ve suan halada devam edıyo
sola dogru yamularak duruyorum ancak
bebgımın bı yerı sıkısmamıstır dımı ya..
off kımseyı ıstemıyorum yanımda dıyıp kaynanayı yolladım ya dun ılla böle bısey olcak offffffffff
napıcam kıslar ben cok canım yanıyo

dae benim kız da kaburgamın üzerine baskı yapıyor ama bendeki rahim şeklimin tuhaf olmasından dolayı oluyormuş. gece yattığımda resmen ağzıma gelecek gibi oluyor nefes alamıyorum. o yüzden kaç gündür uyku haram oldu bana da.
kemiklerim kırılacak gibi oluyor yataktan tek başıma kalkamıyorum
seninde bebek büyüdü artık ayaklarıyla falan ittiriyorsa öyle fena ağrılar oluyor.
korkma onların bir yeri sıkışmaz ancak bizi sıkıştırırlar 🙂

bı komsum bılge var:pasi:
o da sımdı hastanede kızıyla ılgılenıyo.

valla ya hazıran annelerı sıtesı falan mı yaptırsak ahaha h ahaha

hahaha süper fikir . ama ben projeyi zor çizerim bu aralar. başka arkadaşa çizdirsem olur mu ??

bu arada millet nerde bugün kimsecikler yok topicde. herkes doğurmaya mı gitti ne yaptı

kızlar hepinize merhabaaaa.............çooook az kaldı ya geçmişi okuyamıyorum.evde iş hiç bitmiyo deli olcam.bugun valizi yerleştırcem artık.korku başladı heycan.gece uyumuyorum sabah erkenden ayaktayım kızlar ya.....zeynep canım sende burdasın ne guzel valla...darısı bız doğuramayanların başına.gulkurusu ateşin düşmüş çok sevındım canım.bana mutlaka doğumu onceden haber verki geleyım yanına olurmu güzellik🙂telaşla sakın unutma kocana tembih et yavrum....

bununla geçmiş olsun gülkurusu. allahtan ateşin düştü. inşallah bir daha tekrarlamaz

sagol canım bi daha yaşatmasın, aslında sut verırken çok oluyormuş bu olay, çok dıkkat etmek lazımmış,agrısı katlanabılecek birşey degıl gerçekten, muayne ederken dr hıçkırırak ağladım. dogumdan sonra olmaması ıçın sutu göguste bırıktırmemek gerekırmiş, sutyensız dolaşmamak lazımmış, gögsun uzerıne de yatmakmak lazımmış, hepımzıın kulagına kupe olsun kızlar heee

sagolun kızlar, yawrııım haber verırım dogumu senle aramızda 1 gun var bakalım hangımız hızlı çıkçak, belkı aynı gun pırtlatırız. uyku konusuna gelınce bende hıç uyuyamıyorum, sureklı ayy suyum mu geldı ayyy agrı mı gırdı dınlemedeyım sureklı? yidimmm kafayı ondan uyumuyorum

Geri