2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:hhh::hhh::hhh:çok alemsin daeee kız bide düğünde baş köşeye kurul herşeyini ben yaptım çok yoruldum de
dıcem tabı hamılelıkte yasadıgım yorgunluk hastene masrafları odası falan onlar yeter be
oturcam alcam elıme cerezımı
oyhh dıkandım dıcem
cok yoruldum ama degdı dıcem

selam esmer nasılsın bebişin nasıl?ya sizi böyle gördükça acaba bizde nete girebilecekmiyiz diyorum🙂 ne biliyim sanki bian bile vaktim olmayacak gibi geliyor

selam kızlar nasılsınız kapı sidim cok yorldumyaa sabhda kayınanneyı cagırdm kahvaltıya kocam sehır dışında 2gun of yaaa ama evde nekadar kapı varmış hepsini bitiremedım baktım oglum cok durtuyor bıraktım kalan 3kapıyı buarada gordgunz gıbım hala dogurmadım szde varmı yenı doguran bakım en son sistaydı dae sen hala dogurmadın dımııııı

selam kızlar nasılsınız kapı sidim cok yorldumyaa sabhda kayınanneyı cagırdm kahvaltıya kocam sehır dışında 2gun of yaaa ama evde nekadar kapı varmış hepsini bitiremedım baktım oglum cok durtuyor bıraktım kalan 3kapıyı buarada gordgunz gıbım hala dogurmadım szde varmı yenı doguran bakım en son sistaydı dae sen hala dogurmadın dımııııı
doormadım doormıycam ben vazgectım:pasi:

Geri