2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah hepimizin yardımcısı olsun.ben uykusuzluğa hiç gelemiyorum uykumu alamadığım zaman benim için gün öldü demek.ne kafam yerinde ne keyfim.e bebekle de nasıl olacak bu durum bilemiyorum..??
su anda mesela 5 saat falan uyudum hiç rahatım yok demin yöneticim diyor neyin var dedim ağrım var gece de uyuyamadım e olacak o kdr diyor son zamanların ay bazen herşey batıyor bana herkesin lafı belki kötü bişey demedi ama uyuz oldum işte.daha erken bunlar için dese de uyuz olurdum normal dese de oldum hahaha ay kafayı yiyorum valla ben giderek.sanırım haftaya çarş.kapattırıcam raporumu normalde ptsi kapattırıcaktım 7sinde ama dayanamıcam sanırım mesela su anda birimde tek basımayım hem uykusuz hem ağrım var diğerleri toplantıda kimi izinde falan..kaldıramıcam sanırım.

Evet canım genel yapacağım... Sana epidural olmaz dedi doktorum.. Seninle uğraşamam dedi... hahaha

Sus kızım.. Maşallah de kendine... Korkma zaten..
Ben de lohusalık bunalımına girer miyim diye korkuyorum.. Bide doktorum dedi ki lohusalık yarı delilik halidir herşeyi yapabilrsin dedi.. Kocama da hazırla kendini dedi.. :croc:

acaba lohusalık depresyonuna girmesek bile sevmediklerimizin kafasını kırsak sonra da aaa pardon yarı deliyim kusura bakmayın desek nasıl olur hahaha

hahahaaa var ya benim de kesin beyin, his ve görme duyusu arasında bi koordinasyon bozukluğu var. Ultrasonda gördüğümü içimdeymiş gibi hissedemiyorum. O görüntü ne görüntüsü bebek mi içimde mi o hislerle bakmıyorum hiç. Evde de unutuyorum çoğu zaman.
Ama hep sorduğumda hamilelere ayy unutuyorum çoğu zaman bebek olduğunu derlerdi ben de yuhhh ruhsuzlar derdim. Nasıl yani insan içinde minicik bir can kıpır kıpır sen kalkmış bebek olduğunu unutuyorum diyorsun derdim içimden. Büyük mü konuşmuşum ne :pasi:

evet ya bir sakatlık var ama anlamadım. doktor ultrasonda gösterirken diyorum aaa ayağı var parmağı var. eşek kadar bebek oldu ee herhalde herşeyi tam olacak hahaha
demekki hamile kalınca kafadaki tahtalarda eksiliyor 🙂

Ya kızlar bide bizim doğum fotoğrafçısının tam doğum saatinde finali varmış ya... Yalan oldu bizim foto işi yani..

eee oldu mu şimdi . kim çekecek oğlumun resimlerini.

ewet bende bazen allure gibi düşünmüyo değilim eşimede diyorum nasıl değişicek acaba hayatımız o hep bizimle olucak bi misafir değil diyorum 4 senelik evliyiz ve ikimiz olmaya öyle alıştık ki bakalım nasıl olucak hayatımız

bizim hele 7 sene flört 8 sene evlilik toplam 15 sene iki başımıza gez toz. Şimdi bazen bi daral geliyor içime ayy diyorum nasıl olcak 🙂)))
Şimdi bi de yaz sezonu heryerde afişler var yok şurda şu konser yok yok açılışlar falan. Diyorum ne zamana kadar gidemeyeceğiz acaba eğlenmeye falan veya ağız tadıyla bi tatile. Ama eminim öyle yüce bişey ki bu duygu aklımıza bile gelmeyecek kendi keyfimize gezmek en azından uzun bir süre. Yani öyle umuyorum :zonked:

acaba lohusalık depresyonuna girmesek bile sevmediklerimizin kafasını kırsak sonra da aaa pardon yarı deliyim kusura bakmayın desek nasıl olur hahaha

evet ya bir sakatlık var ama anlamadım. doktor ultrasonda gösterirken diyorum aaa ayağı var parmağı var. eşek kadar bebek oldu ee herhalde herşeyi tam olacak hahaha
demekki hamile kalınca kafadaki tahtalarda eksiliyor 🙂

eee oldu mu şimdi . kim çekecek oğlumun resimlerini.

İyi fikir arch!! canımızın her istediğini yapalım.. sonra pardon deriz... hahaha

Fotoları da artık çıktıktan sonra babası çeker... Doğarkenkiler olamayacak malesef.. Çok üzüldüm ama yapacak bişi yok..

arci ben de aynı senin gibiyim içimde bir bebek olduğunu unutuyorum doktora gidince aa ağzını oynattı bu simdi benim içimde mi diye şaşkınlık geçiriyorum sonra eve gelince unutuyorum.aynıyız resmen.bir de son zamanlarda seydanın bebeği 2,5 kg doğdu ya benim kız da o kdr hemen hemen.ona bakıyorum ay simdi karnımda bu kdr bişey var ayy baksana ağzı da var ayağı da var diye esime gösteriyorum o da garip garip suratıma bakıyor hahaha
bu lohusalık isi supermis ben kaynanaya 2 tane sallaayım yarı deliyim ben diyeyim lohusalıktan kusura bakma diyeyim olmamııı hahaha

Geri