Kızlar benim de saatim belli oldu 1 Haziran 11:00
11:30 da olabilir...

hadı hayırlısı olsun canım. bende pazartesı ogrencem başıma gelecek hadıseyı. bakalım nerden çıkçak bebek bellı olcak. 
smrhancım elıne saglık yerım ben onun pembik battaniyesıni. dedıgın gıb zaten gıdıp alasım yok hıç. mesela kızımın hıç donu yok çorabı çok az ama getırırler dıye almadım. bıraz toparlansın çıkar alırım artık.
hadı hayırlısı olsun canım. bende pazartesı ogrencem başıma gelecek hadıseyı. bakalım nerden çıkçak bebek bellı olcak.
![]()
Hadi bakalım hayırlısı canım.. Ben korkuyorum gene ya.. Geçmişti korku bugün geri geldi..

Hadi bakalım hayırlısı canım.. Ben korkuyorum gene ya.. Geçmişti korku bugün geri geldi..
ay gene mi korku muhabbeti sizin yüzünüzden ben de başlıcam korkmaya yaaabende korkuyom gel birlikte korkakkk![]()
ay izne cıkmak ve bir an önce evi temizlemek temizletmek derlemek toplamak istiyorum doğurmadan yaa..
Srmrhan eline sağlık canım... İyi günlerde kullansın bebişin..
çok sağolun kızlar daha güzelleri haziran kardeşlerinin olsunsmrhancım elıne saglık yerım ben onun pembik battaniyesıni. dedıgın gıb zaten gıdıp alasım yok hıç. mesela kızımın hıç donu yok çorabı çok az ama getırırler dıye almadım. bıraz toparlansın çıkar alırım artık.
![]()