kakadayken resmimi koymuştum yıurum görmedin mi senkardeşinin resmi var senin niye yok ben seni çok merak ediyom ama seni göremedim bu arada kardeşinde güzel kızmış yani

kakadayken resmimi koymuştum yıurum görmedin mi senkardeşinin resmi var senin niye yok ben seni çok merak ediyom ama seni göremedim bu arada kardeşinde güzel kızmış yani

görmedim tabi nerden görecem facede niye yok senin resminkakadayken resmimi koymuştum yıurum görmedin mi sen![]()
iki dakka gir yap onlar gelene kadar çok sıcak ya felaket uykum geldi gel yatalım diyorum ogluma yatmıycam diyo oda çok erken kalktı halbuki
kakadayken resmimi koymuştum yıurum görmedin mi sen![]()
benimkisi bırak alt değiştirmeyi kucağına bile alamaz. ödü kopuyor bebeklerden
bu arada dışarsı 34 derece fln herhalde
yanıyo yanıyooo
bi doğursam ilk sırada dip röflem var
aaah ah bi görsen ne çikin oldu uzayınca
bak iyice merak ettim şimdi elhim resimlerini bekliyorum yivrum:fırtına:
ocağa sütlaç koydum şimdide 🙂 canım çekti yapayım dedim. neyse eşim gelsinde öyle bıcı bıcı yapayım.
eko bu elh de taş gibi hatundur. kardeşinden geri kalır yanı yok
ocağa sütlaç koydum şimdide 🙂 canım çekti yapayım dedim. neyse eşim gelsinde öyle bıcı bıcı yapayım.
eko bu elh de taş gibi hatundur. kardeşinden geri kalır yanı yok

kıyamam bilgede öle dıyoBenimkide hiç kucağa alamazdı şimdi elinden bırakmıyor. Dün alt değiştirmeyede heveslendi ama biraz daha kilo alsın şimdi erken diyor. Hastanedede 2 gece hem annem hem eşim kaldı ilk gece yanımdaki koltukta annem yattı eşim siğer odada yattaı ikinci gece eşim yanımdaki koltukta yattı annem diğer odada. 2. gece eşim saat 4 e kadar uyumadı yardım etti sonra daldı tabi uykuya 🙂 Şimdide gece 3 e kadar uyumuyor yardımdı olmaya çalışıyor 3 te uyuyor uyuyunca uyanamıyor çünkü Ayşe 12 de bide 2 de kalkıyor o kalkışlarına babası benden önce alıyor kucağına ama 4 teki kalkışında dürtsem bile Muat uyanmıyor🙂
36 derece gösteriyordu öğlen dışarıdaki derece ama arabanın derecedi 30 dereceydi
valla doğurunca bütün sıralama değişiyor be elhim. Aynaya bile bakamayabiliyorsun
Bu arada belden iğneyi sormuşsun zaten önce uyuşturuyor o sinek ısırığı gibi sonra sipinali takarken hissetmiyorsun
biara gruba atarım yıurumbak iyice merak ettim şimdi elhim resimlerini bekliyorum yivrum:fırtına:
Gülkurusu canım bende nevresim takımı felan almadım uyku seti var işte yatağının bide bambu beşik var ya benim onun içinin iç tekstili var zaten ilk zamanlar onda yatıcak pike takımı alıcaktım annem seneye alırsın bu sene yatamaz zaten dedi ama şu tacın nevresim takımından alırım belki hafta içi eve yakın zaten
ay bende haftaya gideyim yaptırayım diyorum ama bu dombili ayaklara nası pedikür yaptıracam diye de düşünmeden edemiyorum![]()