Anam smrhan benim tek makinaydı ya gııııı =))
Sefil gızım benım vah vah tüh tüh üzüldüm bak=))
Gazınız oluyomu kızlarrr bende bi gazdır anlamadım gitti

olsun artık alınan alınmıştır güle güle sağlıkla kullanır inşallah ama bundan sonra daha dikkatli al bence çünkü çoğunu giyemiyolar.yani 1 kez heveslenmen içinde giydirsen yazık onun yerine başka ihtiyacını alırsın.
ya varya hediye konusunda çok büyük tecrübe edindim şimdiden 🙂haklısın inşallah küçük gelmez zaten bundan sonrada gelicek hediyeler daha almıyorum hiç bişey
canım benimde tek sayılır çünkü 1 makina beyazlar 1 i renkliler dedim nolur nolmaz boya moya verir.
gaz olayına gelince patlamak üzereyim ve inanılmaz sancı yapıyor gaz bende.resmen regl sancısı gibi çekiyorum.bide bazen karnımda öyle sesler geliyoki eşime diyorum çocuk bu gidişle kolik bbek olacak bu sese alıştı çıkınca hayat çok sessiz gelecek ona![]()

ay sorma ya ben hayatımda böyle gaz sancısı çekmedim son 1 aydır delirmek üzereyim ya resmen regl sancısı gibi inanılmaz ağrıyo.Alemsin
Kız benımde son zmanlarda olmaya başladı bu gaz olayı ıkınmadan da çıkmıyo afedersın 😀
KArnımdanda baloncuk sesleri geliyo, gargara yapıyo benım kız heralde içerde![]()
bunun zamanı yok diyo oda