Sağol cnm,darısı başınıza inşallah,sağlıkla kavuşun bebişlere.Uykusuzluk dışında bi sıkıntımız yok şükür.Şimdilik sakin bi bebek kızçem ama 40dan sonra kudurmazsa bakalım 🙂 Aman uyuyun ya bolbol.Şimdi tam dalarak derin derin uyuyamıyorum,aman ağlarsa duymazsam diye sürekli tetikteyim.Hatta geçen gün rüyamda "archimimle konuşuyordum telefonda o da uyuyamıyorum diyordu bende bolbol uyu ben şimdi çok uykusuzum diyordum" 🙂 yüzünü görmek,koklamak,ona dokunmak harika bir duygu,arada inanamıyorum bu benim mi şimdi diye uzun uzun bakıyorum.Ayy sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrucuklara
sinha kocaman bir amin diyorum, hayırlısıyla gelsinler inşallah bizimkilerde
archi işyerindekiler başka iş daha kitlemek isterlerse kayınvaldemde kalacam 2-3 gün diye geçiştir başkasına versinler
bende 1 saat uyudum, sonra mehmet geldi yimek yedik, şimdi o dişçiye gitti
ben biraz test çözeyim
ayaklarımda davul oldu gene
selam kızlar kimse yok ALİBA AMA BENDE DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ 3132 GR olmuş çok saglıklı dedi doktor teyzemiz bu haftayıda bitircez dedi sonraki hafta karar veririz tam gününe dedi çarşamba gene gel dedi sancım yokumş biliyorum dedim benim sancılarım geceleri oluyo dedim ama kesik yerim çok agrıyo dedim normal dedi hemde çok normal
aaaa kimse yok tek başımayım ya
anca fırsat buldum bi bakim dedim
bune yaa offfffffff
neyse bende çıkim bari
yaNLIZIM dostlarım yanlızım yanlız :nur:
bize gel bende yanlız sayılırım. kocam içeride tv izliyor ben diğer odada çizim yapıyorum. bir yandan kasıklarım ağrıyor doğuracak mıyım nedir ??kızlar ii geceler hoşgelmişsiniz.siz yoksunuz dıye bende gecmişi oluyayım dedım🙂
kızlar ii geceler hoşgelmişsiniz.siz yoksunuz dıye bende gecmişi oluyayım dedım🙂