2010 Haziran Anneleri

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorm ben ya doğurucam mı acaba evde biraz ütü vardı onları yapıyım dedm ama çok çabuk yoruluyorum ellerim karıncalanıyo bide sürekli şu işlerimi bitiriymde valizimi son bi kez kontrol edip eksik gedik varsa koyuyım diyorum
 
kızlar duyferden sımdı cevap geldi dun 3.380 gr 52 cm kuzey bebek dünyaya gelmiş.
son anda kalp atısları zayıfladıgı için onuda sezeryana almışlar. ama bebekde oda cok iyimiş şimdi. emzirmeyede başlamış.haberler bu kaaadannn


aaa süper haber o da kurtuldu demek. allah Kuzey e sağlıklı uzun ömürler versin
 
Kızlar 5 dakkalığına uğradım çıkıcam hemen bebeişlerşmiz çoğalmış maşallah Allahım allureciğemede yardım etsin bir avazda kurtulsun inşallah.

Daecim Yeditepe üniversitesindeki doktorun adı Prof. Dr. Mehmet Reha Cengizliermiş 2 arkadaşım gidiyor ikiside çok memnun ama üvreti pahalı 185 TL miş diğer doktorun ismini öğrenemedim henüz.öğrenince onuda yazıcam.

Mislina ilk Filiz hanıma gitmiş arkadaım ondan memnun kalmamışlar şimdi Reha beyle devam ediyorlarmış çok memnunlar.

Dae pişik kremine başla hangi bezi kullanıyorsun oda yapmış olabilir gerekirse bez değiştir birde bugün ara ara açık bırak bebeğinin altını biraz nefes alsın ben sebamedin kremini kullanıyorum bugün doktorasordum kullan dedi.

Bugün 1. ay kontrolümüzü olduk ve hepatit aşımızın 2. dozu yapıldı boyu uzamış 4cm 54 cm olmuş kızım kilosuda 4650 olmuş maşallah deyin kızıma .Kalça ulturasonuda çekildi ondada bir problem çıkmadı çok sükür.
 
zeynepcim ne güzel kızını büyüttün :) maşallah Ayşe Naz a
kalça ultrasonu niye çekildi. her bebekte çekiliyor mu??

Sağol şekerim doğan büyüyor valla zaman nasıl geçiyor hiç anlaşılmıyor.Her bebekte çekiliyormuş canım ilk 3 ay içinde kalça çıkığı olup olmadığına herhangi bir ortapedik sorun olup olmadığına bakıyorlar. 2.ay kontrolünde izmirde olacağımız için biz bu ay çektirdik. Ben aşılarını sağlık ocağında yaptırmaya karar verdim orda boy kilo baş kontrolüde oluryor bugün gittiğim doktoruda çok sevmedim içime sinmedi sanırım bundan sonra bende Yedi Tepe Üniversitesinde Reha beye devam edicem adamın uzmanlık alanı çocuk alerjisiymiş hem oda iyi olur çok doğalcı bir doktormuş görüten 3 kişi var çevremde çok memnun hepsi onunla devam etmeyi düşünüyorum. Ay sonu kendi doktoruma kontrolüm var birde Rıza hocaya sorucam tavsiye ettiği bir doktor varmı diye. Off ne zormuş bu çocuk doktoru işi ya hadi ben kaçtım ayşe naz emdi 2 saat uyanmaz onu alıp bir arkadaşıma gidicem öptüm sizi ve bebişleri
 
canım ben kucuk bı halı aldım ordan antıbakterıyel cok guzelde desenlerı var
ben 40 lırayamı ne aldım kucuk boy 1 e 1.30 falan herqalde dah abuyuklerıde var
fıyatları dısneye gore cok daha ucuz..
dısney 150 den baslıyo sanırım
ben gıdp bakmıstım ama pek begenmedım dısneyı

tabı ıcıp ıcıp uyuycam ben
dun gece sankı oncekı gecelere gore dah aıyı gectı gıbı
12 de yattım bızımkı uyandı hemencık
karnı tok altını kırletırken canı yandı yavrumun herald eondan uyandı
onur alıp gezdırmıs bıraz sonra cocuk cıglık cıglıga kaldı kalkıyım dıyorum onur yok ben susturcam dıyo
cocugun altını acıp degıstırdı
azcık bısey yapmıs
sonra kalktım emzırdım
bızımkı hala ıkınıyodu
tekrar actım altını doldurmus bı guzelde çiş yaptı anasının ustune
2.5 a kada roturduk oglusla

senın bebektemı asagıya ınmedı acaba bende son gune kadar kaburga ve mıde bulantısı cektım


bu arada gunaydın hamısler ve annişlerr....

bilmiyorum ki dae pazartesi bellı olur kontrolde
sancıyı cekıp te sezaryan olmak zor .. ama hayırlısı tabı.
 
archı bırıncı aydan sonra kalca ultrasonografısı ıstıyorlar..

tesekkur ederım zeynepcım ama dedıgın gıbı epey yuksekmıs

pısık kremını sureyım barı bende
molfıx kullanıyorum o mu yaptı acep
ınsallah kremle duzelır

altını degıstırınce sıldıkrten sonra acık bırakıyorum
bı battanıye srıp bekletıyorum öle ama bugun fena olmus oglusumun totişi..

allurede yavrusuna kavusyo demek cok sukur.
hadı bakalım darısı basına stella

ben bu arada vatozun oglunu gormedım:S grupta olmadıgım ıcın
 
kızlar dogurdum geldım, hızlı yazıcam cevaplarınızı göremıcem ama gece bakarım nasılsa. belden iğne ıle dogum yaptım, inanın hıç acımadı, olacaklara tavsıyem hıç korkmaya tedırgın olmaya bıle gerek yok. sınek ısırıgı gıbı. bebegımi hemen alıp kucagıma verdıler, 3760 kg 53 cm doğdu. bastı feryadı dogar dogmaz aglama krızıne gırdım heyecandan. harıka bir duyguymuş.ALLAH isteyen herkese tattırsın dılerım. sonra 15 dk benı dıktıler odama çıktım. bebegım geldı hemen emzırme işlemıne başladık husran tabiki. ama gece sutum geldı. dogumun en zor yanı ılk ayaga kalkmamdı, kalkacak gıbıydım ama nasıl oldu bılmıyorum tuvalette bayıldım. kalkamadım tansıyonum duşmuş megersem. onun dışında herşey guzeldı, bugun agrılarım çok az. kendımı iyi hıssedıyorum. buyuk tuvalete çıkamadım sadece, canım yanıyor o kadar. kızım da emıyor ama doymuyor. sureklı emme halındeyız heralde ögrenıcem bu işi yavaştan şuan çok acemıyım. ALLAH hepınızı kurtarsın arkadaşlarım. sakın tedırgın olmayın, çabucak geceıcek bıtıcek kısmetse.
 
Geri
Üst