2010 Haziran Anneleri

saat 1 den ber totoya pişşş pişşş.:salıncak: tellerı yaktım kızlar artık uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:grev:

tam dalıyor koyuyorum yrıne gözler boncuk boncuk bakıyor,sonra kıyamettt.... heryerlerım agrıyor artıkk...
 
selam kızlar uzum zamandır giremedim topiğe çünkü son iki ayım çok sıkıntılı geçti. Haziranın 5 inde sancılarla hastaneye gittim 12 saat boyunca sancı çektim 1 cm açıklığım vardı ama fazla açıklığım olmadığından dolayı doğum gerçekleşmedi. sancılarım durdu ve eve döndük. Tahmini doğum tarihim 8 haziran olduğu için hasteneye kontrole gittim ve suni sancı ile doğurmaya karar verdik. 6 saat boyunca suni sancı verildi ama halen 1 cm açıklığım vardı. acılara fazla dayanamadım çünkü aralıksız sancılar gerçekleşiyordu ve sezaryan olmak istedim. sezeryan oldum. bebeğim doğduğunda nefes almıyordu çünkü sancı sırasında sıkıntıya girip kakasını yapıp kakasını yemişti ve ciğerlerine kaçmıştı. küveze alındı. Kakayı temizlediler ama doğduğunda ağlamadığından dolayı kalbi ile akciğer arasındaki damar kapanmadığı için tekrar yoğun bakıma alındı. ve idrar yolları enfeksiyon kapmıştı. 9 gün boyunca küvezde kaldı emzirmeme izin vermediler sütü sağarak verdik. son iki gün emzirmeme izin verdiler. ama bu defa süt akciğerlerine kaçtı bir müddet daha küvezde gözetim altında kalmak zorunda kaldı. Bebeğime dün kavuştum ve evimize geldik isimini Mehmet Kayra koyduk.bebeğim 3kilo 400 grm doğdu kayın validem annem hep yanımdaydı. şimdi çok mutluyum meme uçlarım çatladığından dolayı canım çok acıyor bebeğim doymadığından dolayı devam sütü takviye ediyorum. Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın.

Çok geçmiş olsun canım allaha şükür ki oğlun sağlıkla eve gelmiş . Adıyla yaşasın maşallah oğluna .
 
hay allahım yine tutturamadım kimseler yokmuş
bende çıkim bari hazır kızım uyurken evi toplayayım
oğlum karne alacak öğleden sonra 2-3 gibi okula gidicem
arkadaşlarının içinde yalnız kalmasını istemiyorum
herkeslere selam ve öpücükler

bu arada bebiş canım çok geçmiş olsun
ilk ve son olsun yaşadıklarınız allah analı babalı büyütsün
 
aynen cnmmm uykusuz bır gece ve hala ayatayız paşamla 40.ından sonra değişir derler ya dun 40.mız cıktı :) bakalım ne olcak bu halimiz :)
ohh maasallah... 40 ınızda cıktı darısı basımıza ınsallah..
nasıl degısıklıkler olcak paylas bızımle tamam mı 40ı cıktıktan sonra rahatlarsınız dıyo mıllet ne kadar ınanalım bakalım
 
evet evet ııyı haber ver bıze.. uydurmacaysa 40 muhabbetı hıc acmayalım o konuyu bızde bekleyıp gunumuzu gorelım hehehe he =))
 
Geri
Üst