2010 Yaz Makyaj Trendleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2010 Yaz Makyaj Trendleri
2010 yaz makyajı karnaval makyajı
Makyaj yapmayı seven melekler sizlere 2010 yazının makyaj trendlerini anlatıcam şimdi...2010 İlkbahar&Yaz makyajında 5 farklı trend ön plana çıkıyor. Doğal ve pastel tonların birlikteliği, 60’ların ruhunu yansıtan gözler, karnaval ruhunu yansıtan renk cümbüşü, neon dudakların çarpıcı etkisi ve gotik tırnaklar 2010’un makyaj trendleri olacak.

2010-makyaj-3508.jpg


Pastel Renk Oyunları
2010 İlkbahar- Yaz sezonu makyaj modasında, doğal ve pastel renkler bu sezon çok sık bir arada kullanılacak. Sezonun öncelikli renkleri ise; pudra, beyaz, altın, su yeşilleri, bebek mavisi, lavanta mor, mavi ve mercan tonları olacak ve bu renkler ile gözünüzün üstünde renk oyunları yaparak farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.
Pastel renklerin uygulandığı bir göz makyajında dudakların daha ön planda olması gerektiğini belirten Çiğdem Ölçer, özellikle turuncu ve pembe neon renklerin 2010 sezonun trendi dudak renkleri arasında olduğunu belirtti. Kayısı veya şeftali tonlarında bir allık ile makyajınızı tamamlayarak, bu trendi güzelliğinize yansıtabilirsiniz.
Selection Trio Far 15.30 TL
True Color Allık 10.75 TL


60’lar Geri Döndü
2010 İlkbahar -Yaz sezonu makyaj modasında, 60’ların bohem tarzı da geri dönecek. Özellikle kirpiklere vurgu yapan dolgunlaştırıcı rimeller, kirpik diplerine kalın hatla çekilen eye liner’lar ve gözleri ön plana çıkaran siyah göz kalemleri ile avantgarde etki hissedilecek.
Ayrıca, 60’lara ait retro renklerin, modernleşerek günümüze uyum sağlayarak, dudakların, daha doğal renkler ile geri planda yer alacak.
Ultra Black Eyeliner 6.50 TL
Great Look Maskara 11.90 TL
True Color Fineliner 10.35 TL
Supermatte Lipstick 11.10 TL


Yüzünüzde Karnaval Rüzgarı
2010 makyaj sezonunda en ilgi çeken stillerden biri de göz ve dudaklarda karnaval havası estiren renk cümbüşü modası. Canlı renklere vurgu yapan karnaval temasında özellikle vahşi rüzgarlar estirecek amazon yeşili, Brezilya güneşini çağrıştıran turuncular ve sarılar, son yıllara damgasını vuran fuşya tonlarıyla birlikte kullanılacak. Ayrıca simli bir eyeliner ile gözlerinizi daha da dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Makyaj sırasında elmacık kemiklerine uygulanan pembe dokunuşlar ise unutulmaması gerekenler arasında!
Parlak morlar, lavanta lilaları, fuşya pembeler ve şeftali tonlarının kullanılmasını öneren Çiğdem Ölçer, alışverişinizi yaparken bu renkleri sakın atlamayın” dedi.
Color Palette Eye Shadow 11.90 TL
Diamonds Glitter Effect Eyeliner 11.70 TL
Mono Eye Shadow 7.50 TL
True Color Allık 10.75 TL


Dudaklarda Neon Etkisi
2010 İlkbahar-Yaz sezonunda, rujlara neon etkisi veren canlı renkler, 80’lerden sonra etkileyici bir dönüş yaparak hiç olmadığı kadar baskın bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dudaklarınızın cazibesini ön plana çıkaracağınız fuşya ve kırmızı rujların üzerine uygulanacak parlak pembe ve şeftali tonlarındaki hafif parlatıcılar ile dikkat çekici ve trendy bir görünüm elde edebilirsiniz.
Çiğdem Ölçer, “Makyajınızda, dudakların önemi büyük. Örneğin, makyajınızda yaratmak istediğiniz seksi vurgular için dudaklara canlı renklerde ruj uygulandıktan sonra parlatıcı sürerek hatları belirginleştirmeniz mümkün. Eğer masum kız modundaysanız, opak kırmızı tonlarındaki ruju üst dudaklara, şeffaf parlatıcıyı ise alt dudaklara uygulayarak masumiyetinizi öne çıkarabilirsiniz” dedi.
Flormar Supershine Ruj 11.10 TL
Flormar Supershine Parlatıcı 12.70 TL


Tırnaklarda Gotik Sanatı
Tırnaklarda gotik sanatını yansıtan, başta mürdüm ve böğürtlen tonlarında olmak üzere; mor, lacivert ve siyah renkli ojeler, 2010 İlkbahar-Yaz makyaj modasının, olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu renklerin uygulanacağı tırnaklar ise, orta uzunlukta ve küt kesilmiş olmalı.
İddialı bir görünüme sahip olmayı tercih edenlerdenseniz, gotik tırnaklar ile arzuladığınız görünümüne kavuşacaksınız.
Flormar Oje 1.75 TL
 
Geri
Üst