2010 yılbaşı İtalya/Roma turu

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2010 yılbaşı İtalya/Roma turu
yılbaşında roma italya roma şehri turu 2010 italyada yemek fiyatları 2010 italyada yılbaşı
Çok farklı bir yılbaşı geçirmek isteyenler için yurtdışı turları yılbaşında muhteşem turlar düzenliyorlar bunlardan biride İtalya Roma turu yılbaşında eşsiz ve unutamıyacağınız bir yılbaşı kutlamak isteyenler için İtalya turunun detaylı bilgilerine geçiyorum

italya1-8513.jpg


OPTION TOUR Ankara
0312 418 98 10
30 ARALIK 2009 - 2 OCAK 2010 YILBAŞI ROMA TURU
YILBAŞI 3 GECE ROMA TURU 30 ARALIK 2009 / 02 OCAK 2010
3 GECE 4 GÜN

Detaylı Bilgi 0312 418 98 10

30 Aralık ÇARŞAMBA İSTANBUL-ROMA
Çarşamba günü saat 05:00’de İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından OnurAir Havayolları’nın OHY2711 sefer sayılı özel uçuşu ile saat 07:00'de Roma'ya hareket. Yerel saat ile 08:30'da Roma'ya varış. Pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle Roma şehir turumuza çıkıyoruz. Roma şehir turumuzda; Vatikan, San Pietro Katedrali, Colosseo, Venedik Meydanı, Circo Massimo, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi, İspanyol Merdivenleri, Pantheon göreceğimiz yerler arasında. Serbest zamanın ardından otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz aksam Ekstra olarak düzenlenecek yemekli içkili ve canlı müzikli İtalyan Tavernası ROMANTICA turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

31 Aralık PERŞEMBE ROMA-ORVİETO-SİENA
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenecek olan Orvieto ve Siena turuna katılabilirler. Orvieto dünyanın en önemli Ortaçağ mirası. Beyaz ve siyah mermerlerle gotik ve barok sanatının güneşi. Teleferikle Şahin Tepesi adı verilen şehre varışımızın ardından şarap mahzenleri ve otantik görüntüsü ile Orvieto‘da 1290‘lı yılların kokusunu tüm sokaklarında soluyacak, keşke 1 gece burada konaklasaydık diyeceksiniz. İtalya'da Rönesans devrinin en yoğun sanat çalışmalarının yapıldığı, Siena da göreceğimiz yerler arasında, Duomo Katedrali, Mangia Kulesi‘yle şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del Popolo, sehrin simgesi haline gelmis PALIO at yarışlarının yapıldığı (Cirit sporumuza benzer) Campo Meydanı ,otantik aliş-verislerinizi de yapabileceğiniz engebeli sokaklarıyla sizlere keyifli köşeler sunan tipik bir Toscana kentidir.Gezimizin bitiminde Roma’daki otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

01 Ocak CUMA NAPOLİ - POMPEİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Ekstra olarak düzenlenecek Napoli - Pompei turuna katılabilirler. Bu turumuza; Vezüv Yanardağı’nın eteklerinde kurulmuş olan ve dünyanın günümüze dek eski halini en iyi yansıtacak biçimde korunmuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei’nin gezilmesiyle başlıyoruz. Antik çağların unutulmaz kenti Pompei’nin güncel yaşamından kesitler sunan evler ve dükkanlar, tiyatro, tapınaklar şehir meydanı göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin bitiminde İtalya’nın güneyini daha iyi gözlemlememizi sağlayacak olan kendine özgü yaşam biçimiyle, şarkılarıyla, mutfağıyla buram buram Akdeniz kokan Napoli turumuza çıkıyoruz. Panoramik olarak yapılacak olan Napoli turumuzda; Pozillipo semti, San Carlo Opera Binası, Kale, Santa Lucia ve Umberto Emmanuele Galerisi göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin bitiminde Roma’daki otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

02 Ocak CUMARTESİ ROMA-İSTANBUL
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Ekstra markalarin %70’e varan indirimlerle satın alınabileceği Castel Romano Outlet turuna katılabilirler. Rehberimizin kararlaştıracağı saatte Roma Havaalanı’na transfer. Saat 20:30’da kalkacak OHY2712 sefer sayılı OnurAir Havayollarına ait özel uçuşumuz ile İstanbul'a hareket. Saat 23:55'de İstanbul'a varış. Gezimizin sonu.olarak yapılacak, dünyaca ünlü
Bir başka gezimizde buluşmak üzere...

HİZMETLERİMİZ
İstanbul/Roma/İstanbul Onur Aır havayolları ile gidiş dönüş uçak bileti
3 gece 4 Gün konaklama
Havaalanı-Otel-Havaalanı transferleri
Roma Panoramik şehir turu
Türkçe rehberlik hizmetleri
Havaalanı vergileri
Zorunlu seyahat sigortası

DAHİL OLMAYANLAR
Yurtdışı çıkış harcı fonu 15.-TL
Programda belirtilen ekstra turlar
İsteğe Bağlı Ankara/İstanbul/Ankara Ara bağlantı ücreti (Uçak ile) 90.-€

EXTRA TURLAR
NAPOLI POMPEI TURU : 95.-€
İTALYAN TAVERNASI : 45.-€
ROMA OUTLET ALIŞVERİŞ TURU 25.-€
ORVIETO SINEA TURU :65.-€

Detaylı Bilgi 0312 418 98 10
 
Geri
Üst