2011 de neler moda olacak ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2011 de neler moda olacak ?
2011 kış modası 2011 yaz modası moda renkleri sonbahar kış
Herşeyimiz tamam arkadaşlarım evet evet yanlış duymadınız her şeyimiz tamam bi fıstık yeşilimiz kalmıştı, buyrun onuda hep birlikte yapalım. :D
İşte yaşarsanız 2011 de bunları gideyceksiniz :D


Dünyanın en önemli trend otoritelerinden Intercolor, 2010 - 2011 sonbahar kış trendlerini belirledi. Intercolor'da yer alan Özlem Süer ve Ümit Ünal, yılda iki defa yapılan toplantıda belirlenen trendler hakkında bilgi verdi.

Giysi ve makyaj çok renkli olacak
Küreselleşen gri tablonun etkisinden kurtulmak için modacılar, 2010 - 2011 sonbahar kış sezonunda daha renkli , oyuncak formları ve çocuk masal kitaplarından alınmış renkleri kullanacak. Vurgu rengi olacak kırmızı ise çok parlak tonlarda kullanılacak. Bunun yanı sıra okside olmuş renkler olacak. Kromatize olmuş metal dokusu ile bu vintage görünüm vurgulanacak. Öne çıkan renklerden diğeri ise neon renkleri.. Mat renklerin üzerinde parlayan neon etkilerini sıkça göreceğiz.

Bob Dylan gibi giyinilecek
Entellektüel ve sofistike formlar sıkça gözlenecek. Böb Dylan gibi siyah deri ceket, siyah pantolon, puantiyeli ve baskılı gömlekler.. Makyajsız ve androjen olma durumları gözlenebilir. Bunun yanı sra kocaman büyük baskılar, tuval gibi sanatsal tek parça giysilerde çok sık görülecek. Büyük ve geniş kıyafetler moda olacak.


Aşağıdaki konular dikkatinizi çekebilir.
2011 Yılı Kış Modası

2012 Yılı Kış Modası
 
Cevap: 2011 de neler moda olacak ?

boşa ısrar etmeyin bende giymem :D:D
teşekkürler adminim
 
Cevap: 2011 de neler moda olacak ?

hayır yha hayırrr istemiyorumm kalsın ben bu giysilerimi sandığa koyup saklayacamm 2011 de kıyafet bulamamm sakladıklaırmı giyerimm:D:D:D:D:Dsağol adminimmm:D
 
Cevap: 2011 de neler moda olacak ?

yaa bn niyee böyle seylere difer beyanlar gibi ilgi duyamıyom cookk:Dbnde gariplik:D:Dsırf 11 görünce baktımdıı
 
Geri
Üst