2011 İlkbahar Yaz Trendi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 İlkbahar Yaz Trendi
2011 ilkbahar yaz trendleri
Eee kızlar yaz geliyor artık...Sıcak hava tamamen yüzünü göstermeden 2011 yazının moda trendlerini öğrenmeye ne dersiniz :tik:

2011 yaz-1f7.jpg


Etekler
Eteklerde 70'li yıllara tam bir dönüş var. Tamamen kadınsı hatlar ve feminen bir görünüm ön planda.

Bu sezon etekler, ya uzun ve düz ya da kısa ve kabarık silüetler şeklinde.

Geniş pantolon
Geniş pantolonlar bize 70'lerden gelen bir akım. Elbette daha modern ve genç çizgilerle...

Yüksek belli geniş pantolonları yeni sezonda sokaklarda bolca göreceğiz.
Pantolonları, ince kemerler ve platform topuklularla kombin yapın. Bu tarzda retro görünüm yakalamak en "stylish" trend.

Kısa paçalar
Modacılar bu sene bize neredeyse pijama giydirecekler! Evet, doğru. Eski usul "paçalı don"lara benzeyen bu kıyafetlere yeni sezonda epey ciddi olarak göz kırpacağız

Şort
Şortlar yeni sezonda çok çok cesur ve seksi. Çünkü boyları akıl hoplatacak kadar kısa... Neredeyse kalça altında biten modelleri ile düzgün vücutlu kadınların vazgeçilmezi olacaklar.

Elbette o kadar kısa olmayan modelleri de fazlaca mevcut. Uzun boylarını şehir hayatında dolgu topuklarla bolca göreceğiz.

Gömlek elbiseler
Gömlek elbiseler rahat ve bol kesimleriyle sezon trendleri arasında joker olacak parçalardan.

Şeffaf kumaşlar
Şifon ve iç gösteren kumaşlar yeni sezon tasarımlarında en çok kullanılan dokumalar.

Özellikle uzun etekler ve bluzlarda şeffalığı sıklıkla göreceğiz. Bu, 2011 İlkbahar Yaz sezonunun en hit görünümlerinden biri olacak.

Dante
lGeçen sezondan beri süregelen bir akım, dantel. Tamamen dantel parçalara ya da sadece bir parçası dantel tasarımlara odaklanabilirsiniz.

Maksi elbiseler
Uzun, ayak bileklerine kadar değen, incecik ve uçuşan elbiseler... İlkbahar yaz için en bohem şıklığı sunuyorlar.

Kuyruklu elbiseler
Kısa ve seksi arkası uzun, önü kısa kuyruklu elbiseler, yeni sezonun sürprizi! Günlük hayatta kullanabileceğimiz modellerin yanı sıra kırmızı halıdaki şık versiyonlarını yıllarca gördük. Şimdi modernize edilmiş, orta boy elbiseler hayatımıza günün her saatinde giriyor.
 
Dante
lGeçen sezondan beri süregelen bir akım, dantel. Tamamen dantel parçalara ya da sadece bir parçası dantel tasarımlara odaklanabilirsiniz.




desene bu yaz tam benlk geçeck:)
teşekkürler cnm
 
Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırdı valla hahaha Geçen hafta burda millet kısa kollu giymeye başlamıştı şimdi kalın montları geri çekti üzerine valla pasicim senin bu haberin içimi ısıttı canım yaz verdiğin bilgiler için teşekkürler:)
 
Geri
Üst