2011 Jival mücevher trendleri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2011 Jival mücevher trendleri
jival altın ince yüzük modası jival alyans modelleri 2011
Kimimiz kıyafetimizi tamamlayan bir aksesuar olarak, kimimiz yatırım amaçlı, kimimiz ise tutkunu olduğumuz için takı takarız. Sonuç ne olursa olsun, takı geçmişten bu güne hayatımızın en vazgeçilmezleri arasındadır.

Sevgili Melek'ler; 2011 takı trendlerinde her zaman ki gibi altın ve pırlanta yine büyüleyecek bizleri. Mücevher sektöründe isim yapmış olan Jival'da 2011 trendlerinde altın ve pırlanta ağırlıklı çalışmış.

84d394c8d505da.jpg



JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, 2011 yılında zarif takılara doğru yönelimin olacağını belirtiyor. Gençoğlu’na göre 2011 mücevher modasında, püskül ve saçaklar, manşetler, kokteyl halkalar, büyük hacimli formların yanı sıra temalı ürünlerde burç kolyeleri, çiçekler, taş görünümlü yüzeyler ve geometrik formlar dikkat çekiyor.


84d394c9b71fa9.jpg


Renklerde siyah, gri, mavi siyah, kahverengi ve lacivert gibi koyu tonlar ile yarı değerli taşlarda muhteşem mavi tonları, gök mavisi, soluk gri maviler, mavi yeşiller, turkuvaz ve mavi topazlar ön plana çıkıyor. 2011 mücevher modasında avize ve düğme görünümlü küpeler, tektaş, alyans gibi klasik modellerin yanı sıra ince, birkaç farklı parmağa birden ve bilekliklerde olduğu gibi yan yana takılan yüzükler sıyrılıyor.

JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, 2011 yılı mücevher modasını şöyle değerlendiriyor: “Altın fiyatlarındaki aşırı yükselişin pırlantayı daha da cazip hale getirdiğini görüyoruz. 2011’de aksesuarlar hacim olarak büyüyor ve çok ince, hafif ve sayıca fazla kombinasyonlar dikkat çekiyor. Gündelik kullanıma uygun, özgün ve modern tasarımlı takılar bu yıl ön plana çıkıyor.

84d394ca9d4da8.jpg


Pırlanta günün her saati, hatta 7/24 kullanılabilecek koleksiyonlar ile meraklılarına çok fazla sayıda ve farklı seçenekler sunuyor. Jival koleksiyonlarında olduğu gibi inci ve elmas koleksiyonlar şıklığı ile yine hanımların, özellikle de gelinlerin gözdesi olurken, süslü ve kalın, büyük bilezikler, bilek çevresinde gelişigüzel sarılmış olan zincirler, yan yana takılan çok sayıda ince bileklikler yeni yılda fazlasıyla gözde…”
 
Geri
Üst