Dişeps Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2010 #1 2011 kışında diz altı çorap modası dizaltı çorap modası 2011 çorap modası dizaltı İşte 2011 kışının gözdesi diz altı çoraplar geri dönüyor.. yelizin dünyasından alıntı
dizaltı çorap modası 2011 çorap modası dizaltı İşte 2011 kışının gözdesi diz altı çoraplar geri dönüyor.. yelizin dünyasından alıntı
$ul€ Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2010 #2 hmm yaa yinemi eskiye döndük yaa... bunu beğenmedim...desenli ve renklilere nolacak üleynnnn
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2010 #3 Corapları degılde tasıyanı cok begendım yawww🙂guzel kızmıs..... Eskıler her sene yenıden gelıyor gunumuzze....
Corapları degılde tasıyanı cok begendım yawww🙂guzel kızmıs..... Eskıler her sene yenıden gelıyor gunumuzze....
Dişeps Yeni Üye Üye 19 Ağustos 2010 #7 HAYAL' Alıntı: Lisedeyken giyerdik 😀Şimdi moda oldu Genişletmek için tıkla ... şimdide liseye gideler giyer işte...benim çok hoşuma gitti ama muzur duruyor🙂
HAYAL' Alıntı: Lisedeyken giyerdik 😀Şimdi moda oldu Genişletmek için tıkla ... şimdide liseye gideler giyer işte...benim çok hoşuma gitti ama muzur duruyor🙂