2011 Temmuz Memur Maaşları

Hah işte beklediğim cevap geldi :)

Bak güzelim, takip ettiğim kadarı ile yönetimde ki bir çok kişiye tek tek sataşıp sonrada "yöneticisin ya" diye "egon var" diye "beni atacakmısın" vb. cümleler kuruyorsun. Egomu ya da yetkimi kullanıp kulanmadığımı sana açıklamıyacağım. Yıllardır başarılı ve adaletli bilinen, bu konuda x site sahipleri tarafından bile takip edilen örnek ve başarısı ve karekter özellikleri taklit edilen bir adminim. Ne adminliğimi ne de olmayan egomu, kendi egolarına kurban edemezsin, izin vermem :)

Şaka diyorsun. Şakalarında bir yeri var. Senin bu şaka yaptığın konu, binlerce misafire açık olan bir konu. Misafirlere ve sizlere faydalı olsun diye açılan konuda gırgır yapıp, üyesi olduğun siteyi küçümsiyemez, küçültemezsin, izin vermem!


Ben, sadece Titan'ın değil, Meleklermekani.com yöneticilerinin ve sitenin huzurundan sorumlu kişiyim.

Bu konu tartışmaya kapatılmıştır dedim, tekrar ettin. Sitede ki yetkililerin çoğuyla uğraştın, sıra bana geldiyse, bil ki çok yanlış seçim. Üzerimden prim yapamaz, egonu tatmin edemezsin. Bu konu ile ilgili cevap hakkın var elbette ve bunu bana pm olarak atmanı tavsiye ediyorum. Konu sayende amacını aştı, konunun amacını aşmasına neden olmaya devam edersen, üzgünüm aramızdan huzur bozduğun için, küçümsediğin siteden uzaklaştırılırsın!
psikolojini çok ii biliyorum ben rüyam merak etme sen ,zamanında benim de sitem vardı ben de yöneticilik yaptım , o yüzden biliyorum bu tarzları ,msnde kimlerin çekiştirilip kimler hakkında ne kararlar verildiğini ,bana bunları öğretmeye kalkma ,yöneticilerin arasındaki dayanışmayı ve istemedikleri şahsı çok güzel siteden elediklerini de bilirim ,özgür bir site deyip de kafalarına uymayanı gönderip bi de arkasından dedikodusunu edip güldüklerini de ..
sen sanıyormusunki ben hiçbirşey bilmiyorum ..sana kinayeli olarak modluğun avantajı ne diye sormam ondan kaynaklıydı zaten ..ama sen bilmediğin için konuştun öylesine ..
benim burda yönetici olarak bir kişiyle sorunum oldu ..onun dışında titanla da sadece dedikodu yapıldığı için kızdığımı söyleyip tepki göstermiştimki ,sen şuan beni itham ettiğin şeylerden önce yöneticilerin üyeler hakkında ileri geri konuştukları kayıtları incele istersen ..burda kimse kimseye doğruluk taslamasın ..
benim huyumdur yanlış olana her yerde itiraz ederim ..senin gibi bin tanesi gelse farketmez anladınmı ,hakedene hakkını vermek lazım ,yöneticisin diye herşeyin doğru olacak değil ,yanlışın varsa bil de yanlışınla otur oturduğun yerde ..
buradan bana hakaret etme yetkin yok ..
egonu tarif etmene gerek yok ..olayı saptırmandan kimin egosnun yüksek bastığı zaten ortada ..sen egom yok desen ne olur demesen ne olur ..
siteyi küçülten bu yorumlarınla sensin ben değil ..küçültecek olsam her konuya saçma sapan şeyler yazar gayet küçültür sonra da pılımı pırtımı toplar giderdim..
burada benim bir sürü arkadaşım var ,girdiğim yazdığım konular var ..
ben senin gibi heryere atlamaktan ziyade konusuna ve yerine göre cevaplar veririm..
ciddi konularda ciddi yazarım ,esprili konularda esprili..
ama sen bunları incelememişsin ya da incelemek istememişsinki havaya konuşuyorsun ..
sen bunları ayırt edemiyorsan üzgünüm boşuna yöneticilik yapmışsın ..
konunun amacını saptıran sensin..
eğer ki amacın konuyu saptırıp beni siteden atmaksa hiç sorun değil at ..bu siteden atılma amacım olmadı ama atma amacı olanlar herkesin önünde hesabını verir ..bu sayfayı okuyan da anlar ne kadar doğru olduğunuzu ..
 
Haklısın... Uyaracağım yerde direk banlamalıydım. Ama sana verilen şansı, kötüye uyguladın ok...

Seninde dediğin gibi "Hak edene hakkını vereceksin" diyorum ve yöneticilerini beğenmediğin bir sitede üye olupta, sıkıntı yaşamaman için sana bu konuda gerekli yardımı yapıyorum.

Madem ki, senin dediğin gibi bu sitenin yöneticileri, dedikoducu, ego tatmin ediyor. O zaman böylesine yönetilen bir sitede daha fazla zaman kaybetme arkadaşım. Biz buyuz, bizimde doğrumuz bu. Senin doğruna saygı duyuyor, seninde bizim doğrumuza saygı duymanı bekliyoruz. Beğenmediğin bu sitenin kapılarını sana kapatıyorum.

Dipnot: Sende neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun ki, nickini baştan uyuz seçmişsin:) Nickine çok iyi uyum sağlıyor, nickinin hakkını veriyorsun:)

Allah'a emanet ol...

RüYaM
 
Ne çirkin bir tartışma hiç yakıştıramadım, ikinizde çok zeki kızlarsınız, birbirinizi laflarınızla dövmeyi başarmışsınız, ee sonuçta rüyam mod. avantajını kullanmış, ama uyuz öyle kötü biri değildi rüyam yaa, keşke onunla gerçek bir sohbet etme şansınız olabilseydi, eminim ikinizin birliğinden çok şeyler çıkabilirdi, biraz fazla şakacıydı, neyse yaşanmış bitmiş, ben sadece fikrimi beyan ettim, hatta konuyu nasıl kilitlememişsin onada şaştım, gerci fikrimi beyan ettiğim için banada kızmazsınız umarım hahaha
Konuyu da tesadüfen gördüm uyuzu merak etmiştim onu ararken son mesajından yakaladım..
 
Geri
Üst