2011 Yılı Oğlak Burcu Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 Yılı Oğlak Burcu Yorumu
ogalak burcu
Yepyeni umutlarla gireceğimi 2011 yılında Oğlak burcunda ne gibi değişiklikler var...Bakalım 2011 yılında siz Oğlak burcu meleklerini neler bekliyor...

oglak-burcu-3029.jpg


Sevgili Oğlak, Zor bir yıla hazır olmalısınız. Harcadığınız her kuruşu Terazi burcuna ters olsa da iki kere düşünüp hesaplayarak hareket etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında hayatta hiç hissetmediğiniz duyguları yaşayabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu yıl şanslarınızı iyi kullanabilmek için maddi riskler almamaya çalışın. Ancak, işinizi büyütmek veya ünvan sahibi olmak istiyorsanız Nisan ayında ki tutulmanın neden olacağı değişiklikleri bekleyin! Eylül ayı rahat geçecek.

Oğlak burcu, zirve şahsiyeti inşaa etmenin bir tırmanma çalışması olduğunu temsil eder. Oğlak burcu bu yüzden varlığını bir yükselme çabası olarak duyar. Oğlak burcu, Aslan karakterinin ideallerini ve üstünlük çabalarını hayata geçirebilmenin, bir disiplin ve çalışma istediğini sezmiştir. Başağın hayalci iyimserliğine nazaran ayakları yere basan Oğlak, yere daha sıkı basarak ve hep adımını daha yükseklere atarak ilerlemeye çalışır. Bu arzusuna ulaşmanın isteyeceği emeği, sabrı ve kısıtlamaları fark etmiş, bunlar için hazlarından ve rahatından vazgeçmeyi kabullenmiştir. Çünkü ona göre saygı duyulan üstün biri olmak, her türlü sıkıntıya değer.


Varlık bilinci Oğlak'da sorumluluk bilincine dönüşmüştür. O saygın olmayı görev telakki etmekte, bu sorumluluğunu hakkıyla yerine getirmeyi vicdan borcu saymaktadır. Oğlak varlık ve özgürlük bilincini, hazlardan ve arzulardan kurtuluş, onlar uğruna insanlık onurunu kurban etmekten kaçınma olarak duymaktadır.

2011 yılı Siz Oğlaklar için, Jüpiter gezegeni sizler için, görünümünüz (fiziksel) genel moraliniz, canlılığınız, kendinizi ifade ve tüm eylemleriniz, düşüncelerinizle ortaya koyabilme gücünüz, yaşamınızla alakalı tüm planlarınıza bakış açınız, yeni kararlarınız, yeni başlangıçlarınız ve tüm değişimlerinizi konusunda oldukça destekleyici, kuvvetlendirici ve inancınızı güçlendirici bir etki yaratacaktır. Ayrıca doğum haritanızda Mars gezegeninin yönettiği evler, yaptığı görünümler ve bulunduğu yaşam alanları (doğum haritanızın analizi ile bilinebilir) da bundan fazlasıyla nasibini alacaktırBu süreçte, kendinize olan güven duygunuzun artışı yükselir, girişimler için cesaretiniz artar ve kendinizi dış dünyanın tüm şartlarıyla baş edebilecek hale gelebilirsiniz. Satürn gezegeni Oğlak burcunda güçlü bir enerjiye sahip olmasa da, siz bir Oğlak burcu olduğunuz için doğal olarak bu konuda şanslı olacaksınız. 5 yılda bir oluşan bu enerji sizler için geriye dönüp düşündüğünüzde o zaman yapamadıklarınızı gerçekleştirme imkanı da tanıyacaktır.

Özellikle mesleki konularda kendinizi kariyer anlamında ileriye doğru hamle yapabilecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Toplum hayatı içindeki yerinizi pozitif anlamda belirleyebilir ve geleceğinizin kontrolünü elinize alabilecek şekilde yaşamınızı şekillendirebilirsiniz,

Yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak bu enerji altında, sizin gibi çalışkan, sorumluluğunun bilincinde olan kişiler için ektiklerinizi biçme vaktidir.


Genç Oğlaklar kendi kimliklerini dış dünyada göstermek için güç kazanırken, olgun yaşta olanlar bu enerji ile bugüne dek verdikleri tüm mücadelelerin karşılığını almak demektir. Artık hiçbir baskı altında çökmenize, ruhsal yönden kendinizi kötü hissetmenize, korku ve kendinizi ortaya koyma gücünüzle ilgili kaygılar yaşamınıza gerek yoktur. Yaşam şimdi pozitif anlamda size yeni imkanlar getirecek, gerek iş, para gerekse ilişkiler yoluyla yeni bir hayatın kapılarını aralayabileceksiniz. Şartlarınız için öyle büyük savaşlardan geçmeden, içinizde zaten var olan sorumluluk hissiyatıyla ileriye doğru kolayca hamleler yapabileceksiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkiler, aşk hayatınız, dışarıdan maddi ve manevi anlamda destek bulmanız ve hedeflerinizi gerçekleştirebilme olanakları yakalamanız gayet mümkündür.

Yönetici gezegeniniz merkür ise, yaşama bakış açınız ve dünyayı algılayışınız, özgürlük düşünceniz ve kendi bireyliğinizi bağımsız bir şekilde dünyaya gösterme gücünüz, normal düzeninin dışına çıkarak önce çevrenizi sonra da tüm dünyayı keşfetme isteğinizle alakalı dersler görme ve sonunda kendinize ait bir düzeni kurabilmek için verilen mücadelenizin belirtisi olacaktır. Bu süreçte siz, bugüne dek yaşadıklarınızı ve bu süreçte yaşayacağınız her tecrübeyi belirli bir çerçeve içinde gözden geçirerek yaşam felsefenizi genişletecek veya yeniden oluşturmak için çaba sarfedeceksiniz. Kimileriniz yüksek eğitim, kimileriniz evlilik, kimileriniz bir başka ülkenin topraklarında çalışarak, kimileriniz ise yeni bir çevrede yeni bir hayata başlayarak bunu oluşturmak durumundadırlar.Bu dönem bir keşif süreci olduğu için, birçok konuda olduğu gibi, iç aleminizdeki inanç sistemini yeniden gözden geçirmenizi sağlayan deneyimler yaşayabilirsiniz. Yüce Yaradan kavramını araştırmaya başlar, bütün din ve felsefeleri öğrenmeye çalışarak kendi içinizde bir yolculuk geçirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da bu duyguyu beslemeye başlayacaktır.

Neptün bu yıl içinde çevrenize karşı olan tepkilerinizde, bağımsızlığınızı, orjinalliğinizi, yaratıcılığınızı, geleneksel olmayan, tuhaf ve biraz da eksantrik bir şekilde davranmanıza neden olacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden bu yollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlü algılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlarda zihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir. Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, arasıra gerilimler olacaktır. Entellektüel birikiminize önem verecek, özgürlüğünüzü ne pahasına olursa olsun korumaya özen göstereceksiniz. Konuşma tarzınız spontan, orijinal, canlı, farklı va kaprisli olabilir, bazı zamanlarda ise tamamen kararsız ve sabırsız bir düşünme tarzı göze çarpabilir. Aniden ortaya çıkan fikirler, algılar ve buluşlarınız olabilir. Hiçbir geleneksel konuşma kavramına uymayan doğal bir konuşmacı haline de gelebilirsiniz. Herşeyi çabucak kavrama ve çoğunlukla alışılmamış tarzda öğretme de etkiler arasında yer alacaktır. Bu dönemde insanlardan kaçma meyliniz oluşabilir. Soyutlanmış bir yabancı, özeleştirileri ile kendisine eziyet eden biri haline de gelebilirsiniz. Tüm gelenek ve kuralları hiçe sayan çılgın ve uçuk bir düşünür hali de yine etkiler arasında yer alabilir. Bu yorum bakterim.net sitemizde yayınlanmaktadır.

Aşk ve İlişkiler
09 Ocak 2010- 17 Şubat 2011 ilişkilerinizle ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmaya çalışmak, olumlu fakat bir o kadar da bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir dönem. İlişkilerde sorumluluk ve güvenilirlik arama.

03 Mart- 22 Mayıs Satürn gezegeninin geri ileri hareketi nedeniyle tekrar ilişki evinizdeki seyri nedeniyle son bir değerlendirme ve son bir karar anlamı taşıyabilir. Çatışmalar ve gerginlikler söz konusu olabilir. birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeli, sakin ve mantıklı bir şekilde iletiş kurmaya gönüllü olunmalıdır.

07 Mart- 14 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve aşk konusunda gayet keyifli, şefkatli, oldukça etkileyici olumlu bir dönem.


16 Nisan- 26 Nisan eviniz, aileniz veya yuvanızla alakalı konularda gerginlik, ilişkiler nedeniyle yaşanan sıkıntılı bir dönem. Agresif tavırlarınız en fazla yuvanız sınırlarında görülebilir. Dediğim dedik tavırlar. Bunun en önemli sebebi olayları algılama biçiminizin ters anlamaya daha fazla meyillik içermesidir. Partneriniz, çocuklarınız veya yaşadığınız ilişkinin kendi içindeki gerginliklerinin eve yansıması.

27 Nisan- 19 Mayıs aşk açısından senenin en şanslı zaman aralığı. Duygularınız ve istekleriniz arasında uyumluluk, ilişkinizdeki sorunların sona ermesi. Hayatın zevkli yanlarının keyfini birlikte çıkaracağınız yeni bir aşk.

05 Haziran-26 Temmuz ciddi ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle aranızda oluşabilecek duygusal sorunlar. İlişkinizle alakalı son bir karara varma. Partnerinizin değişkenlikleri nedeniyle kendinizi güvende hissetmemek. Bu dönemde eğer karşılıklı olarak ortak bir noktada buluşabilirseniz ilişkinizde problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Bu yorum bakterim.net sitemizde yayınlanmaktadır. Burada anlayışlı olmak size düşüyor.

13 Kasım -17 Aralık dış dünyada sevginizi göstermek ve ilişkiler kurabilmek açısından etkili bir dönem.

Olumlu ilişkiler : kova, koç, terazi
Zorlu ilişkiler: balık, başak, yengeç


Parasal Konular
12 Şubat- 24 Mart parasal konularda sürprizler, dostlarınız aracılığıyla kazanılan paralar, ekip halinde yapılan işlerden ve birebir ilişkilerden elde edilen finansal gelirler. Parasal açıdan son derece hareketli ve gayet olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz dönem.

08 Mayıs- 18 Temmuz ve 22 Temmuz- 27 Ağustos döneminde başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda bazı belirsizlikler, kendi bildikleriniz konusunda direnme ve sabit fikirli davranmanız söz konusu olabilir. Başarılı olma isteğinizin altında yatan en önemli sebep parasal yönden güçlü olmaktır. İyice düşünmeden incelemeden risk almamalı, paranızı gerekli yerlerde kullanmaya özen göstermelisiniz. Vergiler, sigorta gelirleri, bankalarla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Fazla güvenli olunuşunuz ihtiyaçlarınız karşılanmadığı yada istekleriniz olmadığında sizi agresif hale getirebilir.

İş ve Kariyer
14 Aralık 2010 - 16 Mart 2011 Jüpiter geri hareketi dolayısıyla gündelik iş temponuz açısından oldukça hareketli, birden fazla işle uğraşmak, iletişim ve haberleşmenin yoğun olduğu bir süreç. Mesleğinizle alakalı konularda eğitim sürecinden geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla rekabet içine girebilirsiniz. Birden fazla projeyle uğraşma dönemi olduğundan odaklanma konusunda dikkatli olmanız halinde büyük bir sorun çıkmayabilir.

09 Mayıs- 19 Haziran birlikte çalıştığınız insanlarla fikir alışverişleri, çok yönlü hareket etme isteğiniz nedeniyle birden fazla işle uğraşabilir, mesleğinizle alakalı konularda sosyalleşmenin ön plana geleceği bir zaman dilimi.

16 Ağustos- 17 Ekim mesleki konularda harekete geçmek veya karar almak konusunda zorlanmalar. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmalar. Bu dönemde paylaşma ve işbirliğinde bulunmaya çalışmanız gerginliklerin veya tersliklerin azalması konusunda etkili olabilir. Kafanızın içindeki bazı planların otorite konumundaki kişiler nedeniyle bekletilmesi veya onların kendi isteklerini size kabul ettirmeye çalışmaları.

03 Ekim- 20 Kasım sosyal aktiviteler sayesinde yeniden hareketlenme, iş konusunda güçlü kişilerle irtibata geçme ve kafanızın içindeki fikirleri hayata geçirme konusunda yoğun bir tutku, isteklilik ve girişim enerjisi. Aktif bir dönem. Liderliğinizi gösterebileceğiniz gayet olumlu bir süreç.

Sağlık
15 Aralık 2010 - 25 Mart 2011 Uranüs gezegeninin sağlık evinizden geçişi aşırı şekilde hızlı bir tempoda çalışmanın getirdiği yorgunluklar strese yol açabilir. Çabucak sinirlenebilir en ufak bir şeye öfkelenebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirli bir sakinlik içinde ifade etmeniz ve her zamanki gibi olgun ve hoşgörülü bir şekilde iletişim kurmanız bütün bunların önüne geçilmesinde etkin olabilir. vitamin ve güçlendirici, sakinleştirici çaylar içmek gayet iyi gelebilir.

02 Kasım- 16 Aralık harekete geçmekte zorlanacağınız, içsel açıdan son derece istekli ama bunu dış dünyada gösterme konusunda enerjinizi bastırma eğiliminde oluşunuz stres yaratabilir. Sporla, meditasyonla, yogayla uğraşmak sinirleriniz açısından son derece faydalı olabilir.
 
Aşk ve İlişkiler
09 Ocak 2010- 17 Şubat 2011 ilişkilerinizle ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmaya çalışmak, olumlu fakat bir o kadar da bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir dönem. İlişkilerde sorumluluk ve güvenilirlik arama.

:( Güven olmayınca aşk sevgi olurmu kiiiiiii...
 
Geri
Üst