Sorulariniz olursa ben yardimci olmaya calisirim, dedigim gibi 2asilama yaptirdim
Selam kızlar ben geldim hepinizi cok özledim hamile kalan arkadaşlarimi tebrik ediyorum tatilde doktor doktor gezdim allahtan bir sorun çıkmadı eşim varikoselden ameliyat oldu inşallah bukez bende hamiş kalırım
kacıncı asılamada hamile kaldınız rahatsızlıgınz neydi ve kac yıldır cocuk düsünüyodunuz🙂))) canım benim valla öyle oldu. ne iyi yapmışım başı çekerek... Benim bebeğim 11.haftalık oldu. ultrasonda görünür halde. kalp atışımız duyulur vaziyette. önceleri ufak bir düşük tehlikesi atlattık teyzesi ama şimdi çok iyiyizzz. Kısmetse Ocak sonunda kucağımda olacak. Cemoşu bende merak ediyorum nerelerde, neler yapıyor? onunda anne olduğuna şurda şahit osaydım çok güzel olacaktı...
kızlaaar ben 4 yıllık evliyim ve 3yıldır cocuk istiyoruz esim varikosel ameliyatı oldu 2yıl önce tamamen iyilesti bana hiç bi sorun yok diyolardı bu yıl pcos cıktı 3ay klomen+ovıtrelle denedik 2 3 yumos oldu ama gebelik olmadi son olarak asılama diyor doktorum ramazandan sonra yaptıracagım nasipse bana anlatırmısınız neler yapılıyo bu asamada asılama öncesi doktor neler veriyo ilac olarak bu arada 2 aydir regl olmadım 1yıldır ilk defa bu kadar düzensiz ama 2 test yaptım negatif caevaplarınızı bekliyorummmm