Slm kızlar.doktora gittim kis yokmuş bütün yumurtalar çatlamış.pzts test yapalım dedi tabi adet olmazsam inş.buarada bugün 12.günüm
insallahh canım qüzel haberlernı alırız bebiş vardr
Slm kızlar.doktora gittim kis yokmuş bütün yumurtalar çatlamış.pzts test yapalım dedi tabi adet olmazsam inş.buarada bugün 12.günüm
inşallah ikizlerin olur 🙂 içimden geldi canım inşallah ikizlerin olur 🙂
günaydın kızlarrr bugün 13.günüm kasıklarımda dün gece ağrı vardı adet olcam sandım çok üzüldüm ama daha olmadım.bakalım inş olmamdaa
inşallah olmazsın canım bende de öyle olmustu adet gunumde cok sancı vardı sabaha kadar cektm cok uzuldum adet olacm dıye olmdm cok sukur sende olmazsn ıns canım benım
inş cnm yaa allahım hayırlısıyla nasip etsin inşinşallah olmazsın canım bende de öyle olmustu adet gunumde cok sancı vardı sabaha kadar cektm cok uzuldum adet olacm dıye olmdm cok sukur sende olmazsn ıns canım benım
bende yaptırcam ama korkuyorum kızlar ya
- - - Updated - - -
ilkinde bende 3 aylık hamişken adet oldum korkmayın ama şimdi aşılama yaptırsammı