özgecigim hayırlı olsun 🙂 inşallah olur hayal kırıklıgını düşünme kısmetinde varsa olur böyle düşün
bizde hiç bir sorun yok tahliller falan temiz ben rahim filmide çekildim tüplerde acık ama 1,5 yıldır olmuyor doktorda aşılama kararı verdi yaptırdım bugün 10 gün bekliyorum salı günü teste gitmeyi düşünüyorummaytacım siz aşılama oldunuzmu ve sizdeki sorun nedir özel değilse
inş tutar aşılamanz güzel haberlr gettrsnz bende bidahaki ay yaptrcmbizde hiç bir sorun yok tahliller falan temiz ben rahim filmide çekildim tüplerde acık ama 1,5 yıldır olmuyor doktorda aşılama kararı verdi yaptırdım bugün 10 gün bekliyorum salı günü teste gitmeyi düşünüyorum
merhaba arkadaşım ben 12 gun yaptırdım kantestim 33 çıktı yapsan çıkar bence bekleme yaptır hayırlısı olsun inşşbizde hiç bir sorun yok tahliller falan temiz ben rahim filmide çekildim tüplerde acık ama 1,5 yıldır olmuyor doktorda aşılama kararı verdi yaptırdım bugün 10 gün bekliyorum salı günü teste gitmeyi düşünüyorum
sonra kan degerin düşmedi demi şuan hamilemisinmerhaba arkadaşım ben 12 gun yaptırdım kantestim 33 çıktı yapsan çıkar bence bekleme yaptır hayırlısı olsun inşş
ohhh ne güzel 3 tane birden gelicek allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin saglıkları nasıl kaç aylık oldular