2012 Hac Kayıt Yenileme

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2012 Hac Kayıt Yenileme
Diyanet hac kayıtları yenileme, kayıt yenileme, nezaman, tarihi, başlıyor... hakkında bilgiler.
hac-51.jpg


Müracaatlar; 2011 yılında kuraya katılanlar için “Kayıt Yenileme”, ilk defa müracaat edecekler için de “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde iki ayrı kategoride olacaktır.

Kayıt yenileyecek veya ilk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarıyla, bunlardan kuraya birlikte katılarak beraber hacca gitmek isteyenler müracaatlarını, internet yoluyla Başkanlığımızın diyanet.gov.tr adresinden yapabilecekleri gibi, doğrudan müftülüklerden temin ederek dolduracakları form dilekçe ile il ve ilçe müftülüklerine müracaat ederek de yapabileceklerdir.

İlk defa kayıt yaptıracak hacı adayları, kişi başına 20.-TL.’yi Başkanlıkça belirlenen bankalardan (T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Al-Baraka Türk Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası) birine doğrudan veya internet üzerinden yatıracaklardır.

İl ve ilçe müftülüklerine ilk defa doğrudan müracaat yapanlar, nüfus cüzdanı fotokopisi ile banka dekontunun/belgesinin bir suretini, kayıt yenileyenler ise nüfus cüzdanı fotokopisini müracaat dilekçesine ekleyeceklerdir.


[h=1]2012 Hac Kayıtları Ne zaman ?[/h]
 
Geri
Üst