2012 Haziran Anneleri

bende geldimmm. gezmeye cıkmıştık ama ne yağmur yağdı. alışveriş merkezleri oyüzden tıklım tıklımdı oyüzden çabuk döndük..

Valla canım çok dikkat etmek lazım bu havalar daha soğuyo bugünden sonra

Cnm sağ üstte ayarlar var oraya tıkla sol tarafta imzanı değiştiri görüceksin.Oraya tıkla beyaz bi yazı sayfası çıkıcak..Onun en altında resim için url girin yazıyo..Kodu oraya yapıştır ve yükle de..En sonda imzamı ekleye tıklayıp imzamı kaydet de cnm..Kusura bakma sabahtan beri beynim akıyo anca bu kadar anlatabldimm



Cnm malum bi iki gündür yoğun şeyler yaşadık en son başımın ağrısıyla uyandım dün gece bu saate kadar geçmeyince içtim bişi şmdi.Bi yandanda kolonya okaliptus yağı fln ..Daha makinede sabah yıkanan çamaşırımı çıkaramadım yaaa :çamaşır:

Boşver sadece cıkar sepete koy kocan asın uzanma etme. Vlalla ben o kadar beklemiyorum canım ya arısı bir kaç saate gecmeyince içiyorum o kadar acı cekme bence ya iç bişey olmaz be o kadardan
 
kod olarak hangisini seçiyoruz kii imzam var olarak görünüyor cevap yazınca çıkmıyor anlamadım kii
 
benimde olmuyo küçücük gözükyooooo yapamıyoruummmmm:hey:

canım benim de küçüktü.. imzamı yeniden yaptım.. yaparken üstündeki yazıyı sildim.. altta bebikimin ismi de vardı onu da sildim.. sadece hafta gün göstercek şekilde kaldı çizelge..
o halde ekleyince büyüdü..
sonra tekrar düzenledim yazı ekledim falan.. büyüktü yine küçülmedi..
neden oldu bilmiyom ama bi de sen dene bu şekilde ;)
 
Geri
Üst