ezmoce
Hamiş Melek
Merhaba kızlar bende geldim. nasılsınız?
hoşgeldin bebekkkkk🙂🙂
Merhaba kızlar bende geldim. nasılsınız?
hehehheheh işte geldim burdayım, malum sitedeki olayı öğrendikten sonra yana yakıla ekibi bulmak için uğraştım.ama demekki akışına bırakmak lazımmış tesadüfen bulduğum gibi🙂
bu nasıll
ha
hos geldin caniiiiim
hoşgeldin bebekkkkk🙂🙂
Hoşbulduk canım. nasılsın? evet ya, benim de tickerim minicik kaldı.hafta falan görünmüyoya bu bebişler için hazırladığımız stickerlar var ya benim ekranımda benim gibi minicik görünüyo, sizinkiler gayet normal boyutlarda görünüyo.Acaba diyorum benimki sizin ekranınızda da normal boyda mı görünüyo?
Hoşbulduk canım. nasılsın? evet ya, benim de tickerim minicik kaldı.hafta falan görünmüyo
Hoşbulduk canım.
Ben de Hamiş Melek olmak istiyorum...
valla bizdede kriz meselesi oldu kac gundur titan varya oyardimci oluyoya bu bebişler için hazırladığımız stickerlar var ya benim ekranımda benim gibi minicik görünüyo, sizinkiler gayet normal boyutlarda görünüyo.Acaba diyorum benimki sizin ekranınızda da normal boyda mı görünüyo?
bebişim stickerın üzerindeki yazıyı biraz minnak tut ve orda iki secenek var hazırlarken uzun ve kısa siz uzun olanı seçecenizz :*ya bu bebişler için hazırladığımız stickerlar var ya benim ekranımda benim gibi minicik görünüyo, sizinkiler gayet normal boyutlarda görünüyo.Acaba diyorum benimki sizin ekranınızda da normal boyda mı görünüyo?