2012 İftar Mesajları Buyrun

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 İftar Mesajları Buyrun
Yeni İftar Mesajları
Kısa İftar Mesajları





Sevgilği melekler, mübarek Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, iftar ve sahur heyecanı yavaş yavaş hepimizi sarmaya başlıyor. Yine ailece kalabalık sofralarda bir araya gelinip iftarlar açılacak, sohbetler edilecek. İbadetlerle zenginleşen güzel bir Ramazan ayı geçireceğiz inşaallah. Bu yazımızda özellikle ilk iftardan başlamak üzere sevdiklerinize yollayabileceğiniz yeni iftar mesajları paylaşmak istiyoruz sizlerle.. :)

iftar-34d.jpg




Ramazan'nın huzur ve bizlere vermiş olduğu bereketin tüm müslümanlara daim olması dileğiyle, Hayırlı Ramazanlar..


İmanın gücü içinizden eksik olmasın, Tuttuğunuz oruç Kabul Olsun, Bu Ramazanın bereketi üzerinize olsun, hayırlı iftarlar...


Bugünlerin değeri bilinmeli, ramazanda dualar edilmeli, insanoğlu şükretmeyi bilmeli, Ramazan deyip Geçmemeli! Hayırlı iftarlar.


Dualarımda Ağlarım YARADANIM, Sen ne eylersen güzel eylersin ilahım, içime iman derdime derman ol ALLAH'ım, Hayırlı iftarlar..


Irmak gibi sade olmalı hayat, göl suyu gibi tatlıdır hayatın derdi çilesi, iman gücüdür ayakata tutan bizi, Ramazandır Bereket Saçan Dualarımıza Işık Tutan, hayırlı iftarlar..


Gülün kokusu sarsın bedenini, ALLAH korkusu titretsin her bir hücreni, Dualarla birleşsin Semaya açılan ellerin, Hayırlı iftarlar ..


Bir lokma ekmegin tadı Hayatınızda olsun, içtiğiniz su gibi kabriniz temiz Olsun, Tuttuğunuz Oruç günahlarınızdan arındırsın, Hayırlı iftarlar.


Ramazan Ayında Cennetin Huzuru evlerinizde olması dileğiyle, Hayırlı iftarlar.


Güneşin sıcaklığı gibi olsun içindeki iman, yagmur taneleri kadar cok olsun sevapların, hayırlı iftarlar.


Bir'e Beş versin Yüce YARADAN bu mübarek ayda, sofranız bereketli olsun içinizde dualar ve umutlar eksik olmasın, Hayırlı iftarlar.


Tuttuğunuz Oruç Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Hayırlı iftarlar oLsun.


Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum.


Güzel Ayın Güzel insanları Sofralarınızdan bereket Kalplerinizden iman ışığı asla eksilmesin iftarınızı ALLAH kabul etsin.


bereketin zengiligi kalbinize ve sofralarınıza yansısın Hayırlı iftarlar.


11 Ayın Sultanı Evinize Huzur Sofranıza Bereket Kalbinize iman versin Hayırlı iftarlar.


Küçük bir sofrada büyük mutluluklar paylaşalım bu ayda hepimiz bir olalım ALLAH a şükredelim soframızı bereketlendirelim Hayırlı iftarlar.


Az Ama Zengin Sofralarından Daha Güzel Ve Nefis Tadlar Sizlerle Olsun iftarınız güzel Olsun.


Kalplerimiz 1 Oldu Bu Ay Birlikte Hareket ediyoruz bu Ay Birlikte yemek yiyoruz birlikte hayat suyunu içiyoruz bu ay bizim ayımız hayırlı iftarlar.


Yağmur Taneleri kadar bereketli Zemzem Suyu Kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar..


Yanınızda Olmasakta birlikte oruç açamasakta gönüllerimiz bir duygularımız aynı amacımız belli Şükrediyoru ALLAH a Hayırlı iftarlar diliyoruz bu mesajı okuyanlara.


bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar tatlı tatlı bir bardak suyun değeri iftarda gösterir kendini Şükür edelim ALLAH a Bu Mübarek günde geçti.


En Bereketli ve Güzel iftar Anı Sizinle Olsun Hayırlı ve güzel iftarlar.


Sahurdaki Bereket iftardaki Sofranıza iftar Sofranızdaki Bereket Sahur Sofranıza yansısın Hayırlı ramazanlar.


Bütün Güzel Tatlar Sofranızda Birleşsin hayırlı iftarlar diliyorum.


Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini diLerim Hayırlı iftarlar.


Ramazan Ayının Güzelliği Kalplerinizde Gökyüzündeki Yağmurun Bereketi Evinizde Sofralarınızda Olsun Hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum.


Güzel Anımlar paylaştıkça Ve Aynı Sofrada Oldukça Daha Güzel Olur Bu Güzel Ayda Anılar Kalıcı Sofranız Halil ibrahim Bereketinde Olsun Hayırlı iftarlar.


Gözlerimizdeki Nur hiç bitmesin, Aldığımız her nefes dua ile bitsin, bu ramazanda YARADAN huzur nasip etsin, her iftar bereketini bizden esirgelemsin, Hayırlı iftarlar.


Dualarımızın Semaa’da buluşması ve kabul olması dileğiyle Hayırlı iftarlar.


Bugünlerin Değeri bilinmeli, İbadetlerimizi yerine getirelim ve hayırlısını dileyelim, hayırlı iftarlar.


Nefesim bitene kadar dua etmeye razıyım, her duamda bir umut var her umudumda bitmeyen dualar var, bu Ayın hürmetiüzerine dualarım sizinler, hayırlı iftarlar.
 
Geri
Üst