2012 İstanbul Shopping Fest Başladı Melekler !

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 İstanbul Shopping Fest Başladı Melekler !
istanbul shopping fest
2012 istanbul shopping fest




Sevgili melekler, 2012 Ankara Shopping Fest 'in ardından 9 Haziran'da da İstanbul Shopping Fest tüketiciye merhaba dedi. :) 29 Haziran'a kadar sürecek olan alışveriş festivali ile % 50 'ye varan indirimler ve çeşitli etkinlikler sizleri bekliyor. Geçelim haberin detaylarına...


ist_shopping_fest-3b8.jpg



9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF), 9 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 13:00 – 15:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nde yaklaşık 1000 kişiyle, 17:00 – 19:00 saatler arasında Bağdat Caddesi’nde düzenlenen karnaval yürüyüşü ve beraberinde yapılan birbirinden eğlenceli etkinliklerle festival coşkusuna başladı. Mülki İdare, Perakende ve AVM patronlarının kol kola yürüdüğü karnaval renkli görüntülere sahne oldu.

Karnaval ve öncesinde gerçekleştirilen basın buluşmasına; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve ISF Platform Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdülmecit Karakaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Eş Başkanları Yılmaz Yılmaz, Mehmet T. Nane ve Hakan Kodal’ın yanı sıra Hüseyin Doğan, Ekrem Akyiğit, Ali Murat Kızıltaş, Burak Çelet, Mete Sönmez, Emre Akyiğit, Fatih Akbacakoğlu, Jaklin Güner, Mehmet Ziylan, İsmail Kutlu, Ayşen Zamanpur, Ahmet Dalyancıgil, Aslı Karadeniz, Füsun Çevikel Kuran, Semih Saraçoğlu, Önder Öztarhan, İmam Altınbaş gibi çok sayıda Perakende ve AVM Patronları katıldı.

Kent Orkestrası, Tiny People ve Zalinde gösteri grublarının şovları, poi ve tahtabacaklar, jonklörler, palyaçolar ve kaykay show man’ler olmak üzere toplam 300 kişilik gösteri ekibi karnaval yürüyüşüne renk kattı.

Alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenen karnaval yürüyüşünde İSF’ye katılan AVM ve markaların gerçekleştirdiği aktiviteler de misafirlere farklı bir gün yaşattı. Ayrıca etkinlikte İstiklal ve Bağdat Caddeleri’ndeki mağazalar, indirimler ve promosyonlar ile konuklarını ağırladı.
 
Geri
Üst