2012 Kadir Gecesine Özel Birbirinden Anlamlı Sözler

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Kadir Gecesine Özel Birbirinden Anlamlı Sözler
Kadir Gecesi Kandil Mesajları


2012 Kadir Gecesi Mesajları






Sevgili melekler, ramazan ayının bitmesine 1 hafta kala herkesi ramazan bayramı heyecanı sardı. Bayram temizliğine başlayan hanımlar, bayram günü misafirlerine ikram edecekleri hangi tatlıları yapacaklarını hesap ederken aynı zamanda da uzakta olan ve bayramda beraber olamayacakları yakınlarının özlemini duyuyorlar. Biz de bu konumuzda sevdikleri bayramda yanlarında olamayacak meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için bayram günü onlara yollayabilecekleri 2012 kadir gecesi mesajları ile karşınızdayız...




en-guzel-kadir-gecesi-mesajlari-1e4.gif





Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir geceniz mübarek Olsun.

Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle, Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir geceniz hayırlı olsun!

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e Kadir Geceniz mübarek olsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle. Kadir geceniz mübarek olsun.

Gül-i Muhammed-i olanlara selam olsun, selam diyarından geçenlere bahar osun, gönlü hazan olanların gönlü gülistan olsun, Mübarek Kadir Geceniz Kutlu Olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır. Sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Ruhu aşk ve muhabbet mühürüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, çoşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kadir geceniz mübarek olsun.
 
Geri
Üst