2012 Kehanet Haberleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2012 Kehanet Haberleri
2012 yılındaki kehanet haberlerini biliyor musunuz meleklerim. Peki bu haberler Neler. Buyrun hep birlikte inceleyip bir bakalım :)
2012’de altın bir çağ mı başlayacak yoksa kıyamet mi kopacak?
kiyamet1-2cf.jpg

İNTERNET forumlarında, dost sohbetlerinde gündem 2012. Daha önceki kıyamet senaryolarına inanarak işinden istifa edip mal varlıklarını satan ve hatta intihar edenler olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda tartışmanın ciddiyeti artıyor. Üstelik bu kez raflardaki sayısı hergeçen gün artan kitabın yanı sıra Hollywood da konuyu ciddiye aldı, 13 Kasım’da vizyona girecek olan 2012 filminin gişe rekoru kırması bekleniyor. 2012’de kıyamet kopacağına inananların dayanağı Maya takvimi. 5125 yıllık bu takvim her biri 394 yıllık 13 çağdan oluşuyor.

Ve 13’ncü çağ 21 Aralık 2012’de sona eriyor… Bir başka senaryoya göre ise 2012 dünyanın sonu değil, aydınlanmanın başlangıcı olacak. Dünya kozmik Foton Kuşağı’na girecek, insanlar kısa süreli bir uykudan arınarak uyanacaklar. Farklı yorumları olsa bile, konuyla biraz olsun ilgilenmiş herkesin ortak kanaati 2012’de bir şeylerin değişeceği…

Peki ne olacak? İşte yanıtlar…

GÜLİN YILDIRIMKAYA

2012’de DNA’mız bile değişecek tarihin en zor sınavına hazır olun!

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı HAKTAN AKDOĞAN:

Yeni bir dönem başlayacak, birçok insan bir şeylerin değişmeye başladığını hissediyor. Bizler, büyük bir deneyin parçasıyız artık. Herkes bu geçişi başaramayabilir.

MAYA takviminde 21 Aralık 2012 kozmik bir döngü, yeni bir devrenin başlangıcı olacak deniyor. Yeni bir dönem başlayacak ve bu geçişte bazı zorluklar olacak. Bu geçişi sağlayacak olan da Foton Kuşağı’na girecek olmamız. NASA da “Dünya, Güneş sistemi dışında farklı bir kaynaktan gelen kozmik ışınların bombardımanı altındayız” diye duyurdu. Yüksek miktarlı elektronların uzaydan Dünya’yı bombardımana tuttuğunu keşfettiler. Dünya’daki manyetik alanın değişmesi, çok ciddi yörüngesel sapmalar, patlamalar, fırtınaların tam sebebi bu yüksek enerji etkileşimine girilmesidir. Yüksek enerjiye uyumlanma sürecindeyiz.

Depremlerin artması, buzulların erimesi, volkanlar bu sebepten kaynaklanıyor. Bu değişim sisteminde tüm ekolojik, politik, sosyolojik, teknolojik sistemler değişecek. Foton Kuşağı’nın tüm Dünya için faydası olacak. Galaksideki birçok medeniyetle etkileşim içine gireceğimiz, yepyeni, sevgiye, barışa, uyuma dayalı bir topluma dönüşmek durumundayız. Birçok insan bir şeylerin olmak üzere olduğunu hissediyor. Bizler büyük bir deneyin parçasıyız. Kuran’da İbrahim suresi 48. ayette “O gün yer küre başka bir yer küreye dönüşür” der. İncil’de de “Ne mutlu yumuşak huyu olanlara ki onlar Dünya’yı miras alacaklar” der. Doğum öncesi çekilen sancılara benzetebiliriz şu an yaşananları. NASA’nın vurguladığı şeylerden biri de dünyaya bu kozmik ışınların çarpmasıyla insandaki DNA yapısının da ciddi biçimde etkileneceği. Hem elektrik hem enerji sistemi değişecek, belki de artık elektromanyetik dalgalarla çalışan bir teknolojiye sahip olacağız. Çift sarmallı DNA’mız 12 sarmal olacak. Dünya nasıl depremlerle kabuk değiştiriyorsa, insanlar da bu değişme sürecini yaşayacak. Herkes bu geçişi yapamayabilir, boyut atlamayabilir. Zor bir süreç olacak. İnsanlık tarihinin bugüne kadar karşı karşıya kaldığı en önemli süreç.



https://www.meleklermekani.com/bunl...5254-2012-kehanetleri-islamda.html#post719528
 
Ufocu Akdoğan'ın bilimsel referanstan yoksun açıklamaları.Beşinci boyuta geçmekmiş ardından altıncısı gelecekmiş falan filan.Birde katıldığı tv programlarında bilim adamı diye tanıtılıyor ya işte bence en büyük gafı da bu tanıma itiraz edip düzeltmiyor olması.Aklıma Hans Von Ayberg mahlasıyla sahtebilimcilik yapan Bülent Ayberg geliyor.Aman diyim !..Haktan Akdoğan bu işin ucunda rezil olmakta var.Karşına gerçek bir bilim adamı çıkarsa işin zor.Benden uyarması.
 
Geri
Üst