2012 Kıvırcık Saç Modelleri

neslihanyare

Üye
Üye
2012 Kıvırcık Saç Modelleri
Çoğu kişi kıvırcık saçları sevmez. Bunun nedeni kıvırcık saç modellerinin sınırlı olmasıdır. Aslında bu yanlış bir düşüncedir. Kıvırcık saçlara birçok model uygulanabilir. Kıvırcık saçlarla istediğiniz gibi görünebilirsinizBazen şık bazense spor? Kıvırcık saç modelleri çekici ve eşsizdir. Kişiye farklı bir hava katar. Günümüzde herkesin saçlarını düzleştirdiği bir dönemde kıvırcık saçlara sahip olmak paha biçilemez!

Çeşitli saç modellerine göz atmadan önce önemli bir noktaya değinmekte fayda var. Öncelikle saçlarınız kendiliğinden mi kıvırcık yoksa çeşitli yollarla mı kıvırcık hale getiriyorsunuz? Saçlarınız aslında düzse buna göre bir saç modeli denemelisiniz.
2012-K%C4%B1v%C4%B1rc%C4%B1k-Sa%C3%A7-Modelleri.jpg


Kıvırcık saçlar için kısa modeller

Saçlarınız kıvırcıksa ve kısa bir saç modeli arıyorsanız Victoria Beckham saç modelini deneyebilirsiniz. Bu model aslında düz saçlılar için idealdir. Ama kıvırcık saçlı kişilerin de sık sık tercih ettiği bir modeldir.

2012-K%C4%B1v%C4%B1rc%C4%B1k-Sa%C3%A7-Modelleri-3.jpg


Orta uzunlukta kıvırcık saçlar için modeller

Saçlarınız orta uzunlukta ve kıvırcıksa katlı saç modellerinden beğendiğiniz bir tanesini deneyebilirsiniz. Saçlarınızın önünü perçem şeklinde kestirerek zaman zaman düzleştirerek kullanabilirsiniz.

2012-K%C4%B1v%C4%B1rc%C4%B1k-Sa%C3%A7-Modelleri-2.jpg

Uzun saç modelleri

Saçlarınız uzun ve kıvırcıksa şanslısınız. Uzun kıvırcık saçlar kişiye değişik bir hava katar. Saçların hacimli görünmesinin yanı sıra uzun salar için birçok saç modeli vardır. Orta uzunluktaki saçlar gibi katlı bir kesim deneyebilirsiniz ya da saçınızı küt şeklinde kestirerek tüm dalgaların aynı uzunlukta olmasını sağlayabilirsiniz. Genelde seçeceğiniz her model size yakışacaktır.
 
Geri
Üst