2012 Kızıl Saç Modelleri

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
2012 Kızıl Saç Modelleri
kızıl saç kızıl saç renkleri kızıl saç boyaları kızıl saç modelleri hakkında bilgi için yazımıza buyrun melekler
Kızıl Saç modellerini Seven meleklerimiz bu yazımıza tam da sizlere göre. Kadını en güzel gösteren biri de saçlarımızdır. Saçalarımız ne kadar bakımlı ne kadar parlak olursa yüzümüzde okadar güzel görünür melekler :)
Saçlarınızı kızıla boyamadan önce önerilerimize göz atın:
Dikkat çekmekten hoşlanıyorsanız
Kırmızı/kızıl, insanların dönüp size bakmalarına neden olabilecek bir renk. Rengi taşımak ve bakışlardan rahatsız olmamak için kendinizden emin olmalısınız.
Cilt renginiz pembe tonlarını barındırıyorsa
Saçlarını kırmızı yapmak isteyen pek çok kadın için kırmızının doğru tonunu bulmak mümkün, ama cilt rengi açık veya pembeye dönük olanlar kırmızı en iyi taşıyanlardır. Eğer cildiniz buğday ya da esmer tonlardaysa, o zaman size uygun kırmızı tonunu bulmakta zorlanabilirsiniz.
Saçlarınız bakımsız değilse
Eğer saçlarınız çok kuru veya yıpranmışsa, sağlıklı saçlarda bile çok çabuk akan kızıl boyanın kalıcılığı, sizin saçlarınızda daha bile az olacaktır. Saçlarınıza iyi bakarsanız; yani haftada bir bakım yapar, düzenli olarak uçlarından kestirir ve şekillendirirken fön, maşa gibi şekillendiricileri her gün kullanmazsanız, boyanın canlı olması olasılığını arttırmış olursunuz.


12-115.jpg


19-27a.jpg


11-2fe.jpg


13-29c.jpg


14-272.jpg



15-78.jpg


16-16a.jpg



17-33d.jpg



18-39a.jpg
 
Geri
Üst