2012 Makyaj Trendleri

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Makyaj Trendleri
2012 makyaj modası hakkında öneriler 2012 makyaj modası hakkında bilgi makyaj modası hakkında önerileri 2012 ile ilgili bilgiler burada melekler. Modayı takip eden, yılın trendlerinden haberdar olmak isteyen tüm meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2012 makyaj modası hakkında bilgi vermek istiyoruz melekler :) Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi kalın kaş modası devam edecek dedikten sonra ayrıntılar için 2012 makyaj trendleri başlıklı yazımıza geçiyor ve 2012 makyajı hakkında sizlere bilgiler aktarıyoruz.. :)

Çıplak makyaj
Yine çıplak makyaj trendi. Hızlı, kolay, doğal ve taze görünen çıplak makyaj, yeni sezonda ön planda. Burada asıl zorluk çıplak makyaj oluşturmak için doğal güzelliği vurgulamak. Cildiniz kusursuz görünmeli, elmacık kemikleriniz belirginleşmeli, gözlerinizde bol rimel olmalı… Dudaklar ise şeffaf renklerde…


kalin_kas-107.jpg


Kalın kaşlar
Sade ve doğallığın yeni sezonda trend olacağı bir makyaj sırrı ise çocuksu, kalın kaşlar geri geldi. İnce dudaklara veda öpücüğü verin!


dumanli_goz-3b2.jpg



Dumanlı göz makyajı
Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı göz makyajında farklı renkler var. Özellikle füme ve leylak tonlarını kullanacağız. Klasik renklerden uzaklaşıp, gözlerimizi renklendiriyoruz.


eyeliner-22.jpg



Eyeliner
Çizgiler, çizgiler ve yine çizgiler… Dramatik bir görünüm için eyeliner şart! İnce ya da kalın, fark etmez. Tercih sizin.


kirmizi_ruj-374.jpg



Vampir dudaklar
2012 makyaj modası için bir taraftan çıplak makyaj diğer taraftan ne alaka vampir dudaklar diyorsanız. Bordo ve kırmızı dudaklar, kusursuz bir cilt ile birleşiyor…
 
bence bu yıl herkesin bir takma kirpik bulundurması gerek özel günler için
 
Geri
Üst