2012?nin Trendi Uzun Dalgalı Saç Modelleri

neslihanyare

Üye
Üye
2012?nin Trendi Uzun Dalgalı Saç Modelleri
Uzun dalgalı saçlara sahip kadınlar için üç temel kavram söz konusudur. Saçların uzunluğu çoğu zaman model arayışına çıktığınızda önünüzde engel gibi görünebilmektedir. Oysaki saçınızın yapısı ve şekli itibari ile saçınızın uzun olması model seçiminde sizi sınırlayabilecek bir unsur özelliği taşımamaktadır. Dalgalı saçlar basit yöntemler yardımı ile çok sık yerde kullanılabilmektedir. Ancak bazı saç modellerine tek başınıza şekil vermeniz oldukça zordur ve kuaför yardımı gerektirebilmektedir.

2012nin-Trendi-Uzun-Dalgal%C4%B1-Sa%C3%A7-Modelleri-3.jpg


Kıvırcık saçlar

Kıvırcık saçlar bazı kadınlar için oldukça zor saç modellerinden bir tanesidir. Ancak saçlarınız dalgalı ise ve kıvırcık saçlara kavuşmak istiyorsanız, saçlarınızı kıvırcık yapmak için en temel gereksinimlerinizden bir tanesi maşa olacaktır. Saçlarınızı maşa yardımı ile kıvırcık yaparak istediğiniz modeli kullanabilirsiniz. Dilerseniz kıvırcık yaptıktan sonra saçlarınızı toplayarak kullanabilir ya da salık olarak tercih edebilirsiniz.

2012nin-Trendi-Uzun-Dalgal%C4%B1-Sa%C3%A7-Modelleri-4.jpg


Hafif dalgalı saçlar

Hafif dalgalı saçlar birçok açıdan zengin alternatifler sunmaktadır. Örneğin hafif dalgalı saçlar yapısı itibari ile hem düz hem de kıvırcık olarak rahatlıkla kullanılabilir. Çok amaçlı bir kullanıma sahip olan hafif dalgalı saçlar aynı zamanda kesim hatalarını da en aza indirgeyen saç türlerinden bir tanesidir.

Katlı kıvırcık saçlar

Kıvırcık saçlara sahip kadınlar için kat attırmak saçların daha hacimli görünmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda modern bir görünüm sunabilen katlı kıvırcık saç modellerin de saç düzleştirildiğinde katlar daha çok belirgin olmaktadır. Uzun kıvırcık saçlarından sıkılanlar için ilk akla gelebilecek ve uygulanabilecek saç modelidir.

2012nin-Trendi-Uzun-Dalgal%C4%B1-Sa%C3%A7-Modelleri-2.jpg
 
Geri
Üst