2012 Nissan Qashqai Özellikleri ve Videolu Tanıtımı

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Nissan Qashqai Özellikleri ve Videolu Tanıtımı
2012 nissan qashqai, modeli, resimleri, fiyatı, özellikleri, ile ilgili bilgiler burada melekler



q3-321.jpg




Nefis bir jip modeliyle karşınızdayız melekler!

İşte Nissan Qashqai 2012 !...

Gelelim teknik bilgilere;

Binek otomobilin sürüş rahatlığını bir SUV’un üstün özellikleriyle birleştiren Yeni Nissan Qashqai, yerden yüksek yapılı gövdesi ve ferah iç kabini ile farklılık yaratıyor. Dış tasarımındaki keskin çizgilerle sağlamlaştırılmış kaslı görünüm, iç alanda sunduğu uçak kokpitini andıran dashboard ile bütünleşiyor. Şehirde tarzınızı açığa çıkarın.

Yeni Nissan Qashqai’nin yüksek ön kaput tasarımı ona güçlü bir görünüm katıyor. Çıkıntılı arka stop lambaları ve onu çevreleyen keskin çizgileri Yeni Nissan Qashqai’ye kaslı bir görünüm veriyor. Agresif tasarım anlayışı ile o tam bir Asi Şehirli. Üçgen arka kelebek cam tasarımı ve yüksek arka cam yapısı Yeni Nissan Qashqai’nin Crossover görünümünü pekiştiriyor.

Yeni Nissan Qashqai’nin sürücüyü saran kokpit yapısı, gösterge tablosu ve kumanda birimlerinin canlı ışıklarıyla renkleniyor. Ergonomik tasarım anlayışı sürücüye kolaylık sağlıyor. Derinlik unsuruyla tasarlanmış gösterge tablosu size bir spor otomobil kullanıyormuşsunuz hissini veriyor. Yüksek kaliteli malzemeden seçilmiş siyah renkli kokpit ve yumuşak dokunuşlu kumanda düğmeleri şıklık ve pratikliği bir arada sunuyor.



q1-57.jpg

q2-2b3.jpg





Yeni Nissan Qashqai’ye üstün bir performans veren benzinli ve dizel motorlar gücü, ataklığı, çevikliği ve yakıt ekonomisi ile göz dolduruyor. 1.6 benzinli önden çekişli Yeni Nissan Qashqai çabuk ısınıp çabuk soğuyabilen hafif alüminyum bloklu motoru sayesinde hem çok ekonomik hem de çok atak bir yapıya sahip. 1.5 litre ve 2.0 litre common rail turbo dizel motorlu versiyonlar ise yüksek tork, motor gücü ve yakıt ekonomisi ile beğeni topluyor. Yeni Nissan Qashqai, Nissan’ın İngiltere’de yaptığı testler sonucunda 1.387km* menzile sahip olduğunu bu üstün özelliklerle ispatlıyor.

Alüminyum yapısı ile hafifletilmiş 2 çekerli 1.6 litre benzinli motor 115HP güç üretiyor. 6 ileri düz vitesi ile otoban kullanımlarında performans yaratan 1.5 litre common rail turbo dizel motor 106HP gücünde ve 240Nm tork üretim değerine sahip. Yeni Nissan Qashqai bu versiyonu ile İngiltere’nin güneybatısından İskoçya’nın kuzey ucuna kadar toplam 1.387km’lik yolu bir depo eurodizel yakıtla gidebilmeyi başarıyor. (Bu test Nissan Technical Center Europe tarafından yapılmış olan test verisini yansıtmaktadır.) 2.0 litre common rail turbo dizel motorlu Yeni Nissan Qashqai ise All Mode 4×4 sistemiyle donatılmış ve istenildiğinde 6 ileri manuel modla da kullanılabilen otomatik vitese de sahip. Bu versiyon 320Nm tork değeri ve 150HP’lik güç üretirken performans, hız ve yakıt ekonomisini de beraberinde sunuyor.
Qashqai Yakıt Tüketimi

Qashqai 1.6 Litre Benzinli Yakıtı verisi Şehiriçi 7.9 Şehirdışı 5.2 Karışık 6.2

Qashqai 1.5 Litre Dizel Yakıtı verisi Şehiriçi 5.9 Şehirdışı 4.7 Karışık 5.1

Qashqai 2.0 Litre Dizel Yakıtı verisi Şehiriçi9.1 Şehirdışı 5.8 Karışık 7.0






[video=youtube;fdQxQPLWGnc]
 
Geri
Üst