2012 oğlak burcu yorumları

M

Misafir

Forum Okuru
2012 oğlak burcu yorumları
2012 oğlak burcu yorumları
2012 oğlak burcu aşk yorumları
2012 oğlak burcu iş hayatı



Karamsar yapıya sahip olan oğlak burçlarını 2012 yılında neler bekliyormuş, bu yazımızda hepsini öğreniyoruz Melek'ler. Şimdi gelin 2012 oğlak burcu aşk ve iş hayatı yorumları hakkında tüyolar edinelim.

1247779668_oglakcu0fs0-46.gif


Yasemin Boran’ın “2012 ve Burçlar” konferansının, Oğlak Burcu ile ilgili bölümünün metin halini aşağıda bulabilirsiniz. “Oğlak Burcunu 2012′de neler bekliyor?”

Oğlaklar zaten Plüton etkisinde değil mi? Oğlaklar Plüton etkisinde hala devam ediyor. Bu yenilenmek demek, radikal değişiklikler demek. Çok ihtiraslı ve tutkulu olduğunuz bir dönem içinde bulunuyorsunuz sevgili Oğlaklar. Üstelik Mars sizi etkileyecek. Burcun 1. ve 2. 10 günlük devresinde doğmuş olan oğlaklar, üstelik Plüton ve Uranüs ün de etkisi altındalar. Dolayısıyla da bundan en fazla etkilenenler tabii ki Oğlak’ın ilk günleri doğmuş olanlar. Fakat 2. 10 günlük evrede doğmuş olanlar da Marstan dolayı etkileniyorlar. Fakat 2. 10 günlük evrede doğanlar için güzel bir dönemdir. 2. 3. hatta 10 günlük evrede doğanlar için güzel bir dönemdir. Hem Jüpiter’in uyumlu etkisi hem Marsın uyumlu etkisi ne kadar sert olursa olsun siz yapıcı kararlı ve sahip olduğunuz potansiyelleri güzel kullanacaksınız. Ve çevrenizdeki kişilerin büyüklerinizin saygı duyduğunuz kişilerin desteğini alacaksınız. Tabii ki Satürn sizi sert bir şekilde zorluyor. Fakat alışkanlıklarınızı da değiştirebilirsiniz ve elinize geçen fırsatları kullanabilirsiniz. Hiçbir zaman ortaya koymadığınız kadar dirayetli ve sabırlı davranacaksınız. Aslında Oğlaklar dirayetli ve sabırlıdır genel olarak potansiyel olarak. Fakat bu kez inatçılık şeklinde davranmayacak zorlamayacak tam tersine fırsatları kullanmak için gayret gösterecek ve bu arada da davranışları değişecek hatta çevrenizdeki kişiler dahi size ne kadar değişmiş olduğunuzu söyleyebilirler. Üstelik tam şu sıralarda birtakım fırsatların çıktığı bir dönem ve Ocak Şubat dönemi gerçekten başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Özelliklede çok güçlü otorite ve güce sahip kişiler korktuğunuz kişilerle karşılaşabilecek gücü içinizde hissedeceksiniz bu Ocak Şubat döneminde. Sahip olmak için veyahut ta birtakım değişikliklerinizi yapabilmek için gücünüzü ve enerjinizi ortaya koyarken bazı istenmeyen durumlar ve karışıklıklar olabilir fakat bu karışıklıklarla da başa çıkacaksınız. Üstelik hayatınızdaki bütün erkekler sizi destekleyecek.

Bu arada babanız ya da korktuğunuz kişilerle ilgili de işte onların karşısına çıkıp söylemek istediğinizi ya da yapmak istediklerinizi ortaya koyabileceksiniz. Şimdiye kadar yapamadığınız ortaya koyamadığınız her ne varsa şimdi bunları ortaya koyma zamanı. Üstelik de sizi korkutan şeylerin hiç de o kadar korkutucu olmadığının da böylece farkına varacaksınız ve kendinizin değiştiğini anlayacaksınız. Evet arkadaşlar Mart dönemi önemli özellikle bu burcun ilk 10 günlük evresinde doğan oğlaklar için çok önemli bir zamandır. Yakın çevreniz kardeşleriniz çocuklar ya da arkadaşlarınızla ilgili ortaya çıkabilecek bazı ihtiyaçlar veya ilgilenmeniz gereken kişilere yardımcı olurken kafanız karışabilir. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir veya çıkmasını beklediğiniz kararlar gecikebilir hatta olmayabilir fakat bunlar sizi çok etkilemeyecek. İyimser bir tavır içinde olacaksınız. Bu arada tartışma ortamlarından uzak durun ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Üstelik Mart sonu Nisan dönemi Oğlak burcunun son 10 günlük evresinde doğanlar için verimli geçecek. Belki yavaş gelişmeler meydana geliyor ama bütün bunlara rağmen siz uzun zamandır beklediğiniz ve bir türlü olmamış olan işler ve kararların ortaya çıktığını, bunlarla ilgili birtakım haberler alacaksınız ve kendinizi gayet iyi hissedeceksiniz daha doğrusu düşünceleriniz derinleşirken aynı zamanda iyileştirici ve yapıcı yönde olacak. Bütün bunlar da sizi önemli kişiler karşısında önemli kılacak.

Eski korkularınız tamamen değişiyor kayboluyor ve yeni atılımlarda bulunmak için güçlü arzular duymaya başlıyorsunuz. Mayıs Haziran dönemi sizin için gayet güzel bir zaman. Temmuza kadar geçen zaman iletişim, haberleşmeler, parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar, projelerinizi gerçekleştirme konusunda da başarılı olacağınız bir dönemdir. Tabii bu arada zaman zaman bazı karışıklıklar olacak ki onlardan söz ettim. Bunların en belirgini Mart ayında ortaya çıkacak. Fakat bütün bunlara rağmen yine de olumlu gelişmelerin meydana geleceği bir süreç içinde bulunuyorsunuz. Temmuzdan sonra bir değişim başlıyor hayatınızda ve birtakım şeyler daha belirgin hale gelmeye başlayacak ama en önemlisi Eylül Ekim dönemi.

Ekimde zaten Satürn sizi zorladığı konumdan çıkıyor ve Akrep burcuna girecek. Böylece siz kendinizi daha kararlı bir dönem içine giriyor olduğunuzu anlayacaksınız. Saygı duyduğunuz, önemsediğiniz ve hatta korktuğunuz bazı büyüklerinizin size karşı tavrı değişiyor çünkü siz değişmiş olduğunuz için artık onlar da size davranışlarını değiştirmeye başlayacaklar. Onların takdirini ve desteğini almaya başlayacaksınız ekimden itibaren. Tabii bu durumdan en çok etkilenenler Oğlak burcunun ilk günleri doğmuş olanlar. Bu arada da sürpriz değişiklikler meydana gelecek. Ama artık bu sürprizler ve sizi zorlayıcı şaşırtıcı değişiklikler karşısında siz çok daha dirayetli ve kuvvetli bir tavır içinde olacaksınız.

Kaynak: astroloji.tr.msn.com
 
Geri
Üst